Pincérként dolgozom. Szerintetek egy egyszerű utcai
cipőben szétmenne a lábam?
Figyelt kérdés
Elegáns cipőt kell felvennem, az pedig van cipőboltokban, viszont nem munkacipő. Én viszont 12 órázom, folyamatos állással, menéssel, nagyrészük nem igazán tartja a bokám, túl vékony a sarokrésze. Munkavédelmi, speciális cipő meg rohadt drága.
2014. febr. 25. 21:37
1/8 anonim válasza:
Hát..én konyhán vagyok és 1 évig én is rendes utcai cipőbe voltam, én 15 órázok mondjuk. Ezalatt az egy év alatt inkább a cipőim mentek tönkre, mint a lábam. Szerintem a lábad hozzá szokna.
2014. febr. 25. 21:46
2/8 anonim válasza:
Hol lehet dolgozni utcai cipőben pincérként?
2014. febr. 25. 21:50
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem speciel a derekam is elkezdett fájni, mikor utcai cipő volt rajtam, hát nem tudom.. eddig jópár pincéren láttam ilyen görgős talpú cipőt, (vagy aminek vastagabb a sarok-talp része) vagy nem is tudom, hogy hívják. Nem akarom szétcseszni a lábam, ráadásul fiatal vagyok, és pályakezdő.
2014. febr. 25. 22:12
4/8 anonim válasza:
En is pincerkedtem egy ideig,nekem a sportcipok valtak be.Pontosabban a futocipok.Inkabb az volt a kihivas,hogy sima feketet talaljak belole:)
A skechers trampli,sportcipo kialakitasu "balerinak" is jok.
Egyszer vettem masok altal ajanlott munkavedelmi cipot,de borzalmasan rossz volt,4 orat birtam benne,utana orditani tudtam volna.
2014. febr. 25. 23:10
5/8 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz lenne a munkacipő?
2014. febr. 26. 00:45
6/8 anonim válasza:
Az enyem nagyon kenyelmetlen volt.80€-ert vettem egy ritka ronda,kivul-belul bor nagyis fazonu munkacipot.Egyszer volt rajtam,es 2 honapig tartott,hogy rendbe jojjon utana a labam.Amikor probaltam nagyon jonak tunt,igy nem vittem valtocipot.Ugy repult a kukaba,hogy orom volt nezni.
Persze biztos van akinek bevalik,mert nekem is ajanlottak az adott markat.Azota bar mar evek ota nagyreszt ulo munkat vegzek,ha uj cipot veszek fel mindig van nalam valtocipo.
2014. febr. 26. 09:27
7/8 anonim válasza:
A munkavédelmi cipő lehet, hogy egyszerre rohadt drága, de ha nem szánod rá most a lóvét, akkor még drágább lesz a lábad, a gerinced és sok-sok más belszerved kezelése, amelyek mind a lábad és a rossz cipő miatt mennek tönkre.
2014. febr. 26. 09:39
8/8 anonim válasza:
Bármilyen cipőt is választasz, tegyél be lúdtalpbetétet, így megelőzheted a fájdalmat, későbbi deformitást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!