Miket csináljak az edzőterembe hogy egy kicsit kockás legyen a hasam?
Jó tudom,felülés,hasprés stb..Ha elmegyek kondizni,futópadozni szoktam,meg elipszisezni,utána pedig csinálok lábemeléseket,felüléseket.Tudnátok javasolni gyakorlatokat amivel viszonylag hamar(1-2hónapon belül) kockás lesz a hasam?Illetve valami jó kis étrend is kéne,hogy sikerüljön elérni a célom.Amúgy sportolni most fogok elkezdeni,teniszezni fogok járni,de amellett kell hogy edzek még. 14/L
Nem tudom,hogy ez mennyire lehet fontos,de most vagyok 155 cm,41 kg a súlyomat tartani akarom,csak izmot akarok építeni.Aki tud gyakorlatokat,vagy esetleg tud modnani egy jó kis étrendet az mindenképpen írjon!
Lányoknak nehezen lesz kockás a hasuk, és a fiúk általában nem is szeretik kivéve akik ilyen fitness fanatikusok de van akinek még úgy sem jön be.
1-2 hónapon belül nem lesz kockás a hasad mert oda izom kell hogy nőjön ami azért több idő mivel ehhez először ,,hízni'' kell és utána pedig szálkásítani.
Lányoknál a kockás has 15% alatt (ha jól tudom) látszódik a kockás has de az már nem egészen átlag embereknél van.
Szerintem törekedj a lapos és feszes hasra. Esztétikusabb és jobban vonza a fiúkat mint a kockás, de ha minden áron kockásat akarsz akkor először tömegnövelni kell sok fehérjével majd leszálkásítani 15% alá és nem 1-2 hónap amíg kockás lesz főleg lányoknál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!