Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3,5km 45 perc alatt futópadon...

Playka kérdése:

3,5km 45 perc alatt futópadon az elég jó? Elsőre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor biciklizés (esetleg spinning), gyors gyaloglás, mert kicsinálod a térded. Később majd futhatsz.

Sok sikert!

2015. jún. 1. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát muszály bevallanom, én nagyon buta vagyok. Ma is probáltam futni. Egy éve van meg a padom, de csak most jöttem rá, hogy ha 5,0 a sebesség azt 5km/h jelent. Valószinűleg ez volt a baj mindig. Mert 8,0 sebbeségnél úgy kifulladtam, hogy utána 4,0 sétáltam. De hát saját hibájából tanul az ember. Köszönöm a válaszokat,tanácsokat.
2015. jún. 1. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

túlsúllyal ne ezt erőltesd!

Inkább próbálj meg erős tempóban gyalogolni de legalább 30 percet, inkább többet. Annak semmi komoly edzés hatása nincs, hogy felállsz a padra, robogsz 1-2km-et magadhoz képest sprint tempóban, utána lefordulsz a gépről. Persze, kimerítő, de sokkal kevésbé hatásos, esetedben, mintha mondjuk 40 percet mész egy 5 körüli tempóban.

2015. jún. 2. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 31 perc alatt futottam 5,4km-t. Az a lenyeg, hogy ne add fel! Aki nem adja fel, az mindig győz!;)
2015. aug. 12. 21:35
 15/16 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz az, én is futópadon kezdtem, először fél 20 perc alatt futottam le 2 km-t rajta. Aztán úgy gondoltam, hogy ha futópadon le tudok ennyit futni, miért is ne tudnék egy pályán ennyit lefutni. Kimentem, és ugyanezt a 2 km-t sokkal hamarabb, könnyebben lefutottam mint a padon. Az én futópadom nem elektromos, kapaszkodni kell. Apróbbakat tudok rajta lépni, téhát ugyanannyi idő alatt hosszabb távot lehet lefutni a szabadban mint egy ilyen futópadon. Teljesen más a futótechnika. Ezen kezdtem el futni, aztán elég furcsa volt átállni, de már csak szabadban futok, teljesen más érzés.Nekem ez a tapasztalatom, tehát szerintem nem annyira rossz azamit te futottál. :)
2015. aug. 21. 20:46
 16/16 anonim válasza:
Futva 15perc. Szoval ez igy gyenge
2019. aug. 10. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!