Napi hány felülést kéne csinálnom hogy látszódjanak a kockák? (Nem vagyok kövér szal fog látszódni)
Már hogy ne lenne köze a kockáknak a felüléshez, te nagyokos?! Próbáltad már?
Én próbáltam, nekem mégis sikerült...
A kérdésedre visszatérve: én úgy kezdtem, hogy napi 100-150, aztán mikor már könnyen ment akkor 200 stb. Neked kell érezned, hogy mit bírsz, és utána nyújts.
Egyébként futástól is kockásodni fog. Mindkettő tapasztalat!
"A siker titka azonban a diéta!" ez igen, ettől biztos kockás lesz a hasad:D.
minnél többet,de ne csak a hasad vedd célba. csinálj pl40felülést után 10-20fekvőtámaszt után ugrókötelezzél.
azért kell mert én pl.:egyszerre nemtudok sok felülést és amig kipihenem magam arra elég a fekvőtámaszozás. aztán megint felülés. ha a kockahas a célod akkor minél többet. gondolom szereted csinálni. mert ha ugy csinálod hogy állandoan azt nézed hogy van-e kocka a hasadon, akkor sose fogod észrevenni.
Ha nincs rajt zsírréteg, és az izmosodás egyből látszik...
Ne csak felülést, hanem lábemelést is csinálj...és annyit amennyitől már nagyon érzed a hasad. Fontos a jó technika, ne nyakból emelj, a könyököd oldalt legyen, ne engedd előre...de ha kitartóan dolgozol, szerintem a hasizom elég hamar meglátszik, persze ha nem figyelsz rá, hamar el is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!