Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi hány felülést kéne...

Napi hány felülést kéne csinálnom hogy látszódjanak a kockák? (Nem vagyok kövér szal fog látszódni)

Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Azt te érzed, hogy mennyit bírsz. Minimum 4*30-at csinálj minden nap és naponta emeld az ismétlésszámot. A siker titka azonban a diéta!
2008. aug. 31. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
MÁr millió ilyen kockás kérdés volt itt. Keress vissza, és azokra hallgass, akik azt írják, hogy a felülések kurvára köszönő viszonyban sincsenek a kockákkal.
2008. aug. 31. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy ne lenne köze a kockáknak a felüléshez, te nagyokos?! Próbáltad már?

Én próbáltam, nekem mégis sikerült...

A kérdésedre visszatérve: én úgy kezdtem, hogy napi 100-150, aztán mikor már könnyen ment akkor 200 stb. Neked kell érezned, hogy mit bírsz, és utána nyújts.

Egyébként futástól is kockásodni fog. Mindkettő tapasztalat!

2008. aug. 31. 18:48
 4/7 anonim válasza:
100%

"A siker titka azonban a diéta!" ez igen, ettől biztos kockás lesz a hasad:D.

minnél többet,de ne csak a hasad vedd célba. csinálj pl40felülést után 10-20fekvőtámaszt után ugrókötelezzél.

azért kell mert én pl.:egyszerre nemtudok sok felülést és amig kipihenem magam arra elég a fekvőtámaszozás. aztán megint felülés. ha a kockahas a célod akkor minél többet. gondolom szereted csinálni. mert ha ugy csinálod hogy állandoan azt nézed hogy van-e kocka a hasadon, akkor sose fogod észrevenni.

2008. szept. 1. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Igen, a kulcs valóban a diéta, mégpedig a zsírégető. És az aerob mozgás, de nem a hasizom györtrése állandó jelleggel! Tanulj a testépítőktől, ők értenek a zsírégetéshez. Nézelődj a tesztoszteron, vagy a bodybuilding . hu-n, és onnan meríts, mert ott tényleg hozzáértők írnak, mi pedig laikusok vagyunk. Én is innen tanulok, itt kaptam diétát és edzéstervet is.
2008. szept. 1. 07:36
 6/7 anonim válasza:

Ha nincs rajt zsírréteg, és az izmosodás egyből látszik...

Ne csak felülést, hanem lábemelést is csinálj...és annyit amennyitől már nagyon érzed a hasad. Fontos a jó technika, ne nyakból emelj, a könyököd oldalt legyen, ne engedd előre...de ha kitartóan dolgozol, szerintem a hasizom elég hamar meglátszik, persze ha nem figyelsz rá, hamar el is tűnik.

2008. szept. 2. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Első héten 30, utánna 40, és igytovább. nekem bejött
2008. szept. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!