Ez a harcművészet a leghatékonyabb? Jobb mint a küzdősportok?
nagyon nem... küzdősportok sokkal jobbak!!! a harcművészettel nem mész semmire, szétvernek az utcán
ks-tal meg meg tudod védeni magad!
Olyan korlátozottak vagytok embertársaim..
Egy harcbűvész azt fogja mondani, amíg ilyen korlátozott, hogy az több és jobb mint a küzdősportok (valamilyen formában én is voltam évekkel ezelőtt, hasonló nézeten, megértem ha valaki hülye)
A küzdősportoló ugyanígy bekorlátozza magát.. a nézetét. Holott én pl. harcművészetet tanultam (formálisan, ha különbséget akarunk tenni) és baromira nem úgy megy az, hogy egy küzdősportoló csak úgy elverne. Hehe, nagyon nem, nem másodrangú képességekre gyúrtam szar edzésmódszerekre, én odatettem magam, és az edzőm is.
Én már egyiknek sem gondolom magam, sem küzdősportolónak sem harcművésznek. Viszont mindkettő csoportot (bár eléggé erőltetettek maguk a csoportok) elverhetem. Már ameddig valaki az adott pillanatban nem ügyesebb, elszántabb és rátermettebb nálam, mert akkor szinte biztos hogy ő ver el engem, ezen nincs változtatás. Meg tény, hogy mostanában elszánásban nem biztos hogy én lennék a legkiemelkedőbb, tehát bárki lehetne jobb nálam. Csakhogy én is sokaknál. Na ezt kellene megérteniük azoknak akik bunyóra edzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!