Csak fekvőtámaszozás elegendő karedzésnek? (lent)
Először is lány vagyok, nem kigyúrni szeretném magam, csak izmos szálkásabb karokat.
Találtam egy jó edzést, fekvőtámasz magas ismétlés számmal, ami az idő teltével nő természetesen.
Ahogy elnéztem, súlyzózni az mellett már nem igen marad erőm majd (plusz más edzést is csinálok, Shaun T), szóval elég a fekvőtámasz karra?
A karon sokféle izom van, tehát sokféleképpen lehet edzeni is rá. Nincs olyan gyakorlat, amellyel egyszerre lehetne az összes karizomra edzeni. Tricepsz-bicepsz-alkar. Sajnos az átlagos fekvőtámasz során a karizmokat csak nagyon minimálisan használod, tehát nem igazán fejleszted. A videóban látszik is, hogy a fekvőtámasz mellizom-edzésre való, viszont, hogyha nagyon szélesen tartod a kezeid fekvőtámaszozáshoz, akkor jobban feszül a bicepsz-alkar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!