8 hete kezdtem el Calisthenics-ezni és a rúd kikezdte a tenyerem. Mit rakjak a rúdra, vagy mit húzzak a kezemre?
Figyelt kérdés
A rúdam nagyjából 3cm átmérőjű(ne gondolj rosszra :D ). Már próbáltam a szivacsot és a súlyemelőkesztyűt is.2015. máj. 19. 17:52
1/2 anonim válasza:
Súlyemelő kesztyű = párnázott tényéről edzőkesztyű?
Meglepő, hogy még így is kekezdi. Ha az ujjaid tenyér felőli oldalát kezdi ki, akkor lehet olyat is kapni, aminek csak az ujja vége szabad, így nem csak a tenyeredet, hanem az ujjakat is védi.
A tenyér védelmére tornásztenyér is jó.
Figyelj oda a tenyered ápolására, kenegesd a hámréteg visszaépülését segítő krémmel.
Esetleg munkáskesztyűvel lehet próbálkozni.
Vagy a rúd felülete nagyon durva? Akkor csiszold meg vagy vond be biciklikormányhoz való bandázzsal.
2/2 anonim válasza:
ne vegyél fel semmit, haver ;)
jól szétcseszi a tenyered, nekem is így volt.
aztán begyógyult és már semmi se kezdi ki.
se faág ha azon húzodzkodok (nagyon ritkán szoktam faágon húzodzkodni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!