Miért utálják annyian Hamiltont?
10-ből 9 ember nem bírja...
én sem, de nincs bajom vele
A kocsitolás téll kemény volt! 1 óráig röhögtem! De akk is megérdemelte a büntetést! Szerencsére meg is kapta bár jobb lett volna ha elveszik az 1. helyét! De gondolom az a 10000 dollár is hiányozni fog neki!
Hailtonnal 1 bajom van: sporttszerűtlen és nincs miért tisztelni! 2008 amikor vb lett és Alo volt a csapattársa az 1 kemény év volt!
Én igazi F1 Fan az idén lettem de az elmúlt években olyan 2004-2005 óta nézem! Hami-ről már 2007-ben volt véleményem akkor voltam 8 éves! Most 11 lvesen még jobban ezt érzem h Hami 1 büdös sportszerűtlen csaló! Őt áés Alot sosem fogom tisztelni!
11/L
11 éves vagy, most tanultál meg írni, olvasni, nem érdekel a te véleményed!
amúgy 2007 ben volt Alonso a csapattársa
ja, és nem értem miért kell mindenkit fikázni, örülhetnétek, hogy ennyi tehetség van idén a Forma 1 ben
Bocs, rossz napom volt.
Nekem meg akkor is az a véleményem, hogy örülni kéne, hogy ennyi tehetség van a F1 ben. De a jó magyarnak szokása, hogy ha valaki jó valamiben azt elismerés helyett támadja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!