Szimpatikus Hamiltont?
Én történetesen ellendrukkere vagyok...
Mert, évek alatt ezt "sugallta" a lénye. Ettől még lehet a Te kedvenced, nem vagyunk egyformák.
sztem Hamilton ember( ezt úgy értem , hogy teljesen normális sztem ) ezt úgy értem , hogy sztem Vettel egy kis gyökér, Alonso egy beképzelt f*sz.
ha választani kellene hogy ki legyen a vb akkor
amúgy vagy Webbert vagy Buttont mondanám ,vagy ha ők nem akkor Hamilton .
2007 március előtt megláttam egy újságban a nevét,(még azt se tudtam h hogy néz ki, és hogyan kell ejteni a nevét) de már akkor megszerettem. éppen miatta nézem az f1-et. hatalmas tehetség, látszott is '07-ben,(csak 1 ponttal maradt le a vb-ről)
nem a bőr színe miatt kell megítélni, hanem a tehetsége alapján
na mind1, ő a legjobb pilóta!!!!!hajráá!!!!
Először nagyon tetszett, ahogy vezettet, meg minden.
Utána beszopatta saját csapattársát, meg a főnökét is leordította a saját hülyesége miatt, így kezdtem kiábrándulni belőle. Odáig jutottam vele, hogy utálat szinten mozgott, amikor csak rá gondoltam, mert túl nagy lett az arca. Most kezdek kicsit enyhülni vele szemben, mert talán már nem olyan hisztis, mint volt.
De jó pilóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!