Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szimpatikus Hamiltont?

Szimpatikus Hamiltont?

Figyelt kérdés
Sokszor szidjak mert bekepzelt (na jo lehet, h egy kicsit az) de kb o az egyetlen aki nem a PR dumakat nyilatkozza.
2011. jún. 11. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Én történetesen ellendrukkere vagyok...

Mert, évek alatt ezt "sugallta" a lénye. Ettől még lehet a Te kedvenced, nem vagyunk egyformák.

2011. jún. 11. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az elején nagyon nem volt szimpatikus, de a mostani pilóták közül egyedül neki van töke. Vettel és Webber nagyon kislányok, mindenért csak sírni tud a szájuk. Állandóan csak: jajj esik az eső, jajj sötét van stb. Hamilton hiába beképzelt legalább f@sza gyerek.
2011. jún. 11. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

sztem Hamilton ember( ezt úgy értem , hogy teljesen normális sztem ) ezt úgy értem , hogy sztem Vettel egy kis gyökér, Alonso egy beképzelt f*sz.

ha választani kellene hogy ki legyen a vb akkor

amúgy vagy Webbert vagy Buttont mondanám ,vagy ha ők nem akkor Hamilton .

2011. jún. 11. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Sztem Tejfol nem kislany, akk ink Alonso...
2011. jún. 11. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

2007 március előtt megláttam egy újságban a nevét,(még azt se tudtam h hogy néz ki, és hogyan kell ejteni a nevét) de már akkor megszerettem. éppen miatta nézem az f1-et. hatalmas tehetség, látszott is '07-ben,(csak 1 ponttal maradt le a vb-ről)

nem a bőr színe miatt kell megítélni, hanem a tehetsége alapján

na mind1, ő a legjobb pilóta!!!!!hajráá!!!!

2011. jún. 12. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Először nagyon tetszett, ahogy vezettet, meg minden.

Utána beszopatta saját csapattársát, meg a főnökét is leordította a saját hülyesége miatt, így kezdtem kiábrándulni belőle. Odáig jutottam vele, hogy utálat szinten mozgott, amikor csak rá gondoltam, mert túl nagy lett az arca. Most kezdek kicsit enyhülni vele szemben, mert talán már nem olyan hisztis, mint volt.

De jó pilóta.

2011. jún. 13. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedvencem
2011. jún. 20. 15:44
 8/9 Fecó79 ***** válasza:
A legjobb, a legjobb csapatban!
2011. júl. 4. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Hááát.. Az utóbbi futamokat nézve, mintha ámokfutó lenne, ki ha én nem alapon, de nem jött be neki. Mindenki hibás volt, csak Ő nem.. (Mint látszik, nekem nem kedvencem)
2011. júl. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!