Melyik az a külföldi labdarúgócsapat, amelyiket a legkevésbé szimpatikus a számodra?
Figyelt kérdés
Ha van konkrét indokod leírhatod!2010. márc. 18. 09:08
1/24 anonim válasza:
Az összes angol csapatot utálom, mert olyanok, mint az állatok.
2/24 anonim válasza:
Én se szeretem az angol csapatokat, de leginkább a Real Madrid-ot utálom, méghozzá azért mert Barcás vagyok :D
3/24 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak az számít, hogy jó foci legyen! Izgalmakkal, gólokkal, hangulattal.
Hogy ki játszik az számomra mellékes, bár van pár tag akit szimpatikusnak találok.
4/24 anonim válasza:
Barcát és a Realt ki nem állhatom..
Glory Manchester United!!
5/24 anonim válasza:
Real Madrid, Chelsea, Arsenal.
6/24 anonim válasza:
Én miindenkit bírok:D De legjobban a Liverpool-t:D
De am tényleg nincs számomra olyanc sapat aki nem lenne szimpatikus valamiért. ^^
8/24 anonim válasza:
Nekem a Bundesliga a halálom!Nem játszanak szép focit!
9/24 anonim válasza:
Real Madrid,Chelsea,Manchaster United, Manchaster City, Juventus,Roma
10/24 anonim válasza:
Utálom:Juventus,Róma,Manchester U.,Real M.,Bayern,Rangers.olasz foci-mert alattomos,megjátszós,színészkedős,defenzív.
Kedvelem:Bilbao-mert elvhűek a baszksághoz,Dortmund-mert szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!