Miért utálják annyian Hamiltont?
Figyelt kérdés
10-ből 9 ember nem bírja...
én sem, de nincs bajom vele
2010. febr. 24. 22:36
1/24 anonim válasza:
én se utálom, de Alonsonak drukkolok, a fekete pasik meg egyébként se jönnek be
2/24 anonim válasza:
Mert egy beképzelt nagyképű köcsög.
3/24 anonim válasza:
Az erős kifejezés, hogy utálom, egyszerűen nem szimpatikus. Talán még az első pár F1-es versenyén az volt ("hű, de tehetséges, milyen jó eredményeket ér el rögtön"...stb.). De utána elkezdte a média úgy beállítani, mintha valami "F1-es atyaúristen" lenne. Mindig mutatták az apukáját, hogy ott van a versenyeken, meg a barátnőjét, bájosan mosolyogtak szépen... Ez kb. az összes versenyzőnél megvan szerintem. Ennek ellenére valamiért őt nagyon erőszakosan elkezdték reklámozni. Ezért nem szimpatikus.
4/24 anonim válasza:
"Mert egy beképzelt nagyképű köcsög"
És az miben nyilvánul meg?
5/24 anonim válasza:
Azért,mert néger!!!!! xD Tudod manapság,ha vkinek más színe van,akkor azt már alapból utálni kell!! Ilyenek az emberek sajna!
7/24 anonim válasza:
Nekem sincsen vele semmi bajom de néha olyan dolgokat csinál Pl.:Raikkönent megelőzte füvön (Spában)...
8/24 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem :)
Az,hogy te egy olyannak szurkolsz aki pár éve még az oroszlánt kergette a lándzsájával az a te bajod.
9/24 A kérdező kommentje:
Már leírtam, nem szurkolok neki :D Vettelnek szurkolok.
2010. febr. 26. 15:12
10/24 anonim válasza:
Mert kurvänagy tehetségen képzeli magát, közben csak egy közepes pilóta aki jó kocsit kapott a segge alá! Meg amikor csalt, még ő sírta el magát amikor lebukott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!