Futás és dohányzás?
"-10 kg lenne a cél,szépen fokozatosan,étrendre ügyelve"
Jól akarsz kinézni, de nem zavar, hogy közben büdös vagy? Szokj le arról a szarról.
Én is úgy futok, hogy napi 1 doboz elmegy.
Az elején ne a futás minősége legyen a cél, úgysem megy jól.
Nekem kb 1 max 2 hét kellett, hogy a tüdőm ráhangolódjon a futásra.
1 perc futás után már szinte egyáltalán nem kaptam levegőt, hiába figyeltem a légzésre, nem ment és kész.
Futottam amíg bírtam, ha az 1 perc volt akkor annyi, aztán séta addig amíg nem rendeződött a légzés, aztán futás amíg bírtam és így váltogatva tovább.
Köhögtem is utána, fájt, szúrt a levegővétel még vagy fél óráig.
A második héten jött a változás. Egyszerűen szabadnak éreztem a tüdőmet, ilyen utoljára cigizés előtt volt.
Megszűnt a zihálás, köhögés, szúrás.
Egyáltalán nem befolyásol már az, hogy cigizek.
A lényeg, hogy ne add fel. Inkább fuss cigi mellett, mint ne tedd, mert nehéz.
En is cigi mellett fogok futni. :D Imadok bagozni, de mivel sokat eszem, lassan ott tartok, hogy illene fogyni 1-2 kg-ot. 174 cm mellett 65 kg max-ot akarok. Most meg valahol 65-70 kozott vagyok. :)
Az egyik valaszadonak uzenem, hogy ha neked budos vagyok (ugy ertem, hogy ha a cigisek budosek), akkor majd TE arrebb mesz. :) A cigi ugyis kevesebb kart okoz nekem, mint az olyan minden leben kanal emberek, mint te. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!