Lehet kisebb a mellem a futástól? 18L
A hagyományos melltartók jók a mindennapokban, ugrálós, futós sporthoz viszont olyan kell, ami tényleg tart is. Hagyományos melltartót kár felvenni mellé, mert csak el fognak csúszni, dörzsölni fog, megnyom (főleg ha megizzadsz, akkor könnyű kidörzsölődni, nekem legalábbis érzékeny a bőröm). Ne olyat vegyél, amit valamelyik hagyományos gyártó csinál, hanem direkt sportszer boltban (ha pesti vagy vannak már futó boltok is elég jó kínálattal).
A legjobbak szerintem ezek a fazonok: [link]
Sokat fel kell próbálni, mert mindegyik egy picit más szabás még márkán belül is, és nem mindegyik kényelmes.
Majd szétnézek akkor! Köszönöm! :)
Futócipőre is mostanában áldoztam, de hát ég és föld a teremcipőhöz képest, futócipőben mintha magától vinne a lábam. :D
Sokan futnak "sportcipőben", vagy divat cipőben, de attól, hogy valamit a Nike gyártott még nem lesz futócipő. Ha ha a cipő ekkora különbség, akkor bízz a melltartóban is.
Találkozunk ősszel a félmaratonon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!