Futastól vékonyabb lesz a combom és kisebb lesz a fenekem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 15:08
1/10 anonim válasza:
egyáltalán nem ,
izmosabb lesz a combod is és a feneked is,
2/10 anonim válasza:
Az étrendtől függ, még mindig, de az biztos, hogy egy kis futkorászás nem izmosít semmit. (a kocogás sem. a sprintelés talán)
3/10 anonim válasza:
2-es: nem izmosít semmit?? Akkor nekem a levegőtől lettek izmaim? :D:D
4/10 anonim válasza:
Hát, ha előtte totál csonti voltál, akkor már a futás is nagy igénybevételnek számított, de normális izmosodást nem fogsz futással elérni. De biztos a fitness és tsai modellek is tök hülyék, mert nem ideoda szaladgálnak, hogy izmosak legyenek...
5/10 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy a combod vasatgságát mi az ami kiteszi,zsir réget vagy önmagában izom.Ha zsir réget van rajta akkor az a futástól le fog menni.
6/10 anonim válasza:
Akkor mindjárt levágom az izmomat, hiszen megmondta itten a szakértő emberke,vagyis te, hogy nem lehet :(:(:(
Csak tudom, hogy mit látok magamon :D
7/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tudod. A nőkben nem lehet megbízni testképmegítélés terén. De bizonyíthatod egy előtte-utána képpel, és a futás pontos leírásával.
8/10 anonim válasza:
na a sok diplomás hozzá nem értő megszólalt. mielőtt barmokra hallgatsz kedves kérdező: nézz utána olyan oldalakon amik ezzel foglalkoznak. youtube-on van egy gyógytornász pasi aki szokott hasonlókról vlogolni. na ő tökéletesen el szokta mondani mi mit izmosítani és hogyan csinálsz.
9/10 anonim válasza:
amúgy utolsó vagyok: hozzátenném, nincs lokális zsírégetés, nyilván vékonyabb lesz a combod, de a futástól feszesebb. de h akarsz futni? hegynek fel a legeffektívebb (ja és ezt úgy írom, hogy diákolimpián ezüstérmes voltam. :*)
10/10 anonim válasza:
MAgyarul a kérdésre a válasz:
Nem.. a futástól nem leszel vékonyabb, attól leszel ha kevesebbet eszel.. (több kalóriát használsz fel, mint amennyit beviszel) A mozgás persze ebben segít. De mivel nincs helyi zsírégetés. minegy hogy futsz, vagy akármi más mozgást végzel, ugyanannyi az esély hogy combból fenékből fogsz fogyni.. minthogy máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!