Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő sportmelltartó nem...

Megfelelő sportmelltartó nem egyforma mellekre?

Figyelt kérdés
Tyúkmellem van (kiálló szegycsont), ami miatt a sima melltartónál is mindig gondban vagyok, legszívesebben külön varratnám magamnak.. A bal mellem (ahol kiáll a szegcsont) előrébb van, ezáltal "nagyobb", így amelyik kosár arra jó, az a másikra nagy, ami a másikra jó, az a bal oldalira kicsi... Szörnyű, nehéz ügy ez :D Viszont szeretnék sportolni, és már előre félek a sportmelltartó vásárlástól.. Hogyan lehetne ezt megoldani? Tömjem ki vagy mi? :S
2015. máj. 3. 13:40
 1/2 anonim válasza:
A sportmelltartóban mivel ugye merevítő sincs, és egy egyszerű nyúlós anyagból készült, így igazodig a testedhez, egybetart, teljesen mindegy milyen alakja van.. Kitömni minek kéne? Csak zavarna szerintem, hogy kidörzsöli a bőröd..
2015. máj. 3. 14:23
 2/2 anonim válasza:

Szerencsére nem csak ezek a sima nyúlós anyagból készült topok vannak. A tescoban lehet kapni olyat, amiben kivehető szivacsbetét van, amiből pedig ki lehet venni, abba tudsz beletenni is. :)

A legfontosabb: mindenképp próbáld fel vásárlás előtt, mert nekem 3 színben van, és nincs két ugyanolyan méretű közöttük. :)

2015. máj. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!