Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő étkezés + kickbox...

Megfelelő étkezés + kickbox tömegnöveléshez, állóképesség növelésére!?

Figyelt kérdés
Régebben voltam pár kickbox edzésen és megtettszett, viszont beteg lettem és abbahagytam. 54kg, 174cm 21/f vagyok, szóval nagyon sovány. Erősödni szeretnék és eléggé intenzívek az eddzések csak kitartás kell hozza. A kérdésem az volna, hogy elejében, 1-2 hónapot heti 2 edzés (1.5óra) mellette esetleg egy kis konditerem vagy futás az elegendő volna? Az étkezésnél mire kell figyelnem? Esetleg valami tanácsok, hogy minél többre jussak minél előbb? Válaszodat előre is köszönom!

2015. ápr. 28. 02:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Heti 2-3 teljes testes súlyzós edzést tegyèl be és legyen tömegnövelő étrended. A bodybuilder honlapon találsz terveket és étrendeket is.
2015. ápr. 28. 06:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Megfelelő kalória és tápanyag bevitel kellene, plusz az izmoknak nagy ellenállású (súlyzós erősítő) edzés.

Állóképességre, mozgásnak jó a kickbox, persze. Mint minden küzdősport.

2015. ápr. 28. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!