Olyan torna videót keresek amiben HAS, COMB, esetleg, kar, hát erősítés van? Ugrálás kizárva és helyben futás is. Azt később tervezem kint. Otthoni tornázáshoz kellene segítség. Max.20-25 perceset szeretnék.
Figyelt kérdés
Norbi, Réka, Béres A. tornái kizárva, mert egy kezdőnek túl durva, túl hosszú. Próbáltam már. Hasonlót mint Jillian Michaels Ripped in 30. Köszi2015. máj. 1. 15:05
1/9 anonim válasza:
a fegyencedzés könyvben van ilyen.
2/9 anonim válasza:
A fegyencedzés című könyvet ajánlom én is.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Belenéztem, de én ezekhez nagyon kezdő vagyok. Felhúzódzkodás teljes testtel karizom nélkül elég necces :(
2015. máj. 1. 21:42
4/9 anonim válasza:
Nem azon a szinten kezdi. A húzódzkodás pl invertàlt evezéssel kezdődik, mikor a làbad támaszkodik és a tested húzod egy rúdhoz.
5/9 kovpet válasza:
Ez egy könyv. Ne "belenézz", hanem olvasd el :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. A youtube-on van sok videó a fegyencedzésről, ezekbe "néztem bele". Nekem nem jön be. Nagyon egyszerű okai vannak. Nem a karom akarom FŐLEG erősíteni, hanem a lábaimat, hasat. Sem általánosbn, sem később soha nem tudtam megcsinálni rendesen a szabályos fekvőtámaszt. Mikor ki kellene tolni magam, szó szerint elenged a karom, arcra esek. Ennyi. Ezért nekem a Ti által javasolt edzésformátok nehéz. Fényévekre van tőlem. De azért köszönöm a segítségeteket.
2015. máj. 2. 10:58
7/9 anonim válasza:
ettől arcra esel?
8/9 anonim válasza:
Erről beszéltem èn is, nagyon az alapoknál kezdi. A fekvőtámaszt így ahogy a videoban van. Ezt egy 80 èves öregasszony is megcsinàlja.
9/9 kovpet válasza:
Ez egy KÖNYV. Olvasd el (elég csak a gyakorlatokat és van online is kalóz verzió).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!