Ecto-Endomorph-ként hogy kellene táplálkoznom? Úgy mint egy Ekto vagy úgy mint egy Endo?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 09:43
1/7 anonim válasza:
Szóval eltávolíttatjátok a válaszom, ha azt mondom, hogy nincs olyan, hogy ekto-endo... Pedig nincs...
2/7 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel Mezo sincs, vagy Ekto vagy Endo.
Engem például Endo-nak neveznek, mégse vagyok hízékony, karácsonykor se híztam semmit, ellenben gyorsan tudok fogyni. Pedig az Endo elvileg a levegőtől is hízik.
2015. ápr. 29. 12:44
3/7 anonim válasza:
Van endo-ekto. Célodnak megfelelően kell táplálkozni. Gondolom tömegelni akarsz. Kell 2g fehérje/ttskg, 1g zsír és a ch-t magadnak lövöd be, úgy, hogy havi 1kg tömeg jöjjön. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy az ekto és endo vonal miben nyilvánul meg.Nekem az anyagcserém teljesen endo,a testalakatom csontozatom,ízületi vastagságom meg ekto.Ezért az étrendem endoknak való,az edzésem meg ektoknak.
Ha pedig csúnya vaskos parasztgyerek tested van,de szálkás vagy alapból gyors anyagcserével,Vagyis endo csontozat felépítés,ekto anyagcsere,akkor fordítva az egészet.
5/7 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy az anyagcserém endo, a testalkatom meg ekto... Ezek az elnevezések testfelépítésre vonatkoznak... Ha már az anyagcserédre fogod, az már csak bugyuta fantáziálás... Lehetsz ekto, aki szarul eszik emiatt dagadt, de ettől nem leszel ekto-endo...
6/7 anonim válasza:
Sőt olyan sincs, hogy ekto, meg endo étrend... Mivel az anyagcserénk egyénenként változik a testtípusodtól függetlenül... Mindanyiunknak személyre szabottan kell kitapasztalnunk, hogy miből mennyit eszűnk. Van ekto aki 3-4gramm ch- val is szállkásodik, és van olyan endo is aki szálkásodik ugyan ennyivel...
7/7 anonim válasza:
Van olyan, hogy vékony ember és lassú anyagcsere. Ez az ekto-endo. Az igazi ekto az életben nem hízik el, legfeljebb 50 éves korára lesz egy kis pocakja, de egyébként minden szemetet ehet, nem lesz zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!