Elég egy csajnak 4 kocka?
Figyelt kérdés
Mert már JÓ IDEJE nem lett több. Karjaim se annyira izmosak mint szeretném, csak annyira hogy látszon valamelyest.
Csak hogy menjek e a strandra :)
16/F
2015. ápr. 18. 23:31
11/12 anonim válasza:
Hmm, not bad.
A kettes vagy a hármas fő szabály, hogy mindig legyen humor, főleg magunkkal szemben? Jól csinálod.
A nők szerintem külsőségek között az egészséges férfi testet szeretik. Meg vannak az extremitások, valakiknek a kifejezetten szép, izmos test jön be (éljenek a testépítők) valakik biztos a husisabb vagy pont az ektomorf gernyókat szeretik, itt jelentkeznék én. Max. sportos vagyok de nem izmos, de nagyon tünemény barátnőim voltak, és nem a külsőmmel volt gond..
12/12 anonim válasza:
Amúgy a nők kb letojjàk, hogy mennyire vagy izmos. Nekem mindig volt nőm, dagadtan, sovànyan és most izmosan is. Nem ez szàmít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!