Elég egy csajnak 4 kocka?
Mert már JÓ IDEJE nem lett több. Karjaim se annyira izmosak mint szeretném, csak annyira hogy látszon valamelyest.
Csak hogy menjek e a strandra :)
16/F
Hát a csajok általában egy emberrel járnak.
Akinek sok 1 kocka annak szerintem 4 még több lenne.
Próbálj meg egyedül csajozni és a 3 kocka haverod ne hívd.
Mindig ez a gilisztázás... :D
Múltkor a karatemesterem jegyezte meg: Ebben a dojoban csak Józsinak (én vok) van kockahasa, de ő egy anatómiai giliszta XD
Ezt így nem tudom elképzelni. :D Mondjuk nekem maga az izom annyira nem számít, csak legyen vonzerő (ahhoz meg nem kötelező a "kocka", legalábbis számomra).
Nem raksz ki magadról képet (vagy nem küldesz)? Mert így tényleg nem tudom, milyen lehetsz.
:D
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Elég a 4 kocka, csak ne feszíts, mint egy bazári majom csak azért, mert párszor edzettél. Nincs annál visszataszítóbb és röhejesebb, mint mikor egy giliszta, akin van némi izmocska olyan test tartást vesz fel, mint a "kétajtós szekrények" (nem negatív értelemben használom ezt a jelzőt, más nem jutott eszembe).
Nyugi nem vagyok ilyen :)
Egyébként ha a bordáim is belevesszük megvan a 8 XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!