Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég egy csajnak 4 kocka?

Elég egy csajnak 4 kocka?

Figyelt kérdés

Mert már JÓ IDEJE nem lett több. Karjaim se annyira izmosak mint szeretném, csak annyira hogy látszon valamelyest.

Csak hogy menjek e a strandra :)

16/F

2015. ápr. 18. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát a csajok általában egy emberrel járnak.

Akinek sok 1 kocka annak szerintem 4 még több lenne.

Próbálj meg egyedül csajozni és a 3 kocka haverod ne hívd.

2015. ápr. 18. 23:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Ahhh ez nagy volt XD
2015. ápr. 18. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Jól van giliszta. Elég lesz nyugi, de ha meglátsz egy izmosabb egyedet húzódj félre. :D
2015. ápr. 18. 23:38
 4/12 A kérdező kommentje:

Mindig ez a gilisztázás... :D

Múltkor a karatemesterem jegyezte meg: Ebben a dojoban csak Józsinak (én vok) van kockahasa, de ő egy anatómiai giliszta XD

2015. ápr. 18. 23:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Részemről elég, ha 2 melle van, nem kell kocka.
2015. ápr. 19. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Kocka nélkül is mehetsz strandra, nem feltétele. Vagy anélkül nem engednek be? Lemaradtam valamiről?
2015. ápr. 19. 06:46
 7/12 anonim ***** válasza:
4 kocka az kevés. Az nem is kocka, ha genetikailag ilyen. Annyi, hogy kicsit kevesebb zsír van rajtad az átlagnál.
2015. ápr. 19. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezt így nem tudom elképzelni. :D Mondjuk nekem maga az izom annyira nem számít, csak legyen vonzerő (ahhoz meg nem kötelező a "kocka", legalábbis számomra).

Nem raksz ki magadról képet (vagy nem küldesz)? Mert így tényleg nem tudom, milyen lehetsz.

2015. ápr. 19. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:

:D

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

Elég a 4 kocka, csak ne feszíts, mint egy bazári majom csak azért, mert párszor edzettél. Nincs annál visszataszítóbb és röhejesebb, mint mikor egy giliszta, akin van némi izmocska olyan test tartást vesz fel, mint a "kétajtós szekrények" (nem negatív értelemben használom ezt a jelzőt, más nem jutott eszembe).

2015. ápr. 19. 14:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Nyugi nem vagyok ilyen :)

Egyébként ha a bordáim is belevesszük megvan a 8 XD XD

2015. ápr. 19. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!