Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le nyárra?!...

Hogyan fogyjak le nyárra?! Kocka hasat szeretnék és elszeretném tüntetni a hurkáimat! Izomnövelőket és zsírleszívást nem fogok alkalmazni! 14/L

Figyelt kérdés
Felülést nem tudok csinálni, mert fáj a farokcsigolyám, így csak a hasprés megy. Ezt a feladatot már nagyon unom ezért fordultam hozzátok, hogy segítsetek! Semmilyen izomnövelőt nem akarok szedni! Nagyon szeretek enni de ezzel párhuzamban kockáshasat is szeretnék! Tudnátok olyan feladatot mondani amiben nem kell teljesen felulni, hogy me fájjon jobban a csigolyám!!?

#has #sport #kockahas #sportfeladatok
2014. dec. 20. 09:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kb. 166 cm-er és 54 kg körül vagyok!
2014. dec. 20. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

fogyáshoz nem kell 'izomnövelő' (bármire is gondoltál...bár sztem a kox illegális, nem tudom miért ajánlanák neked egy ilyen oldalon, de mindegy), mivel kalória-mínuszos étrend kell hozzá, amiben nem fog nőni a tömeged

két dolog:

-diéta, valamivel a napi szükséglet alá csökkentett ch (nem eszetlen mértékben)

-edzés

*erősítő jellegű-> szabad testsúlyos . ha nagyon nem megy, akkor is valami olyan ami az egész testedet megmozgatja, de az egyes izomcsoportoknak a legjobb ha rendesen megedzed őket

*kardió

sárga kapszula, google:alapismeretek

2014. dec. 20. 09:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Izomnövelő" nem letezik. A doppingszerek is csak akkor hatnak ha mellette rengeteg edzel es eszel de nem ertem mirrt gondolsz 14 evesen ilyenekre.

Ha meg a feherjet kevered a szteroiddal akkor irany a builder.hu mert nagyon sötetsegben elsz.

2014. dec. 20. 10:54
 4/14 Szergej55 ***** válasza:
Huhúúú, itt sürgös ködtelenítésre lesz szükség.
2014. dec. 20. 11:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak azert irtam a kapszulas dolgokat, mert az osztalytarsam ezzel tomik az agyamat.. :/ nem ertek hozza..
2014. dec. 20. 14:11
 6/14 kovpet ***** válasza:
100%

Felüléstől nem fogsz fogyni és csodaszerek sincsenek. Az illegális szerek is csak pár (mondjuk max 10-20) százalékot segítenek, ez csak a versenyzőknek számít.

Fogyni úgy tudsz, ha az étkezésed teszed helyre és mellé aerób tartományban végzett kardió edzést végzel. Máshogy nem megy, nincsenek csodák.

Főleg, hogy a cél az, hogy a zsírt add le, nem az, hogy a mérleg kevesebbet mutasson. Ha izmot vesztesz, akkor is kevesebbet mutat, de izmot veszteni nem cél, az rossz dolog.

2014. dec. 20. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

14 éves vagy az ég áldjon meg! Ne tedd tönkre magad. Egyébként meg:

[link]

2014. dec. 20. 21:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Csak edzeni akarok es normalisan szeretnek kinezni. Nem szeretnem tonkre tenni magamat, csak buszke akarok lenni magamra, hogy valamit tenyleg 100%-osan megcsinaltam hibatlanul. Mindenkinek koszonm a kommenteket!!
2014. dec. 21. 08:49
 9/14 anonim ***** válasza:
az teszi tönkre magát, aki úgy mozog (vagyis sehogy), és táplálkozik, ahogy az emberek nagy része ma...a kocka has valóban nem a legfontosabb dolog, igen, ebbe az irányba is el lehet menni a hülyeségig. persze, jóból is megárt a sok, de azért a sport és a jó kajálás magában nem baj, sőt, mindenkinek sokkal jobban oda kéne figyelnie erre
2014. dec. 21. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Kb. 166 cm-er és 54 kg körül vagyok!"

Ebből miért kellene fogynia egy 14 éves lánynak? Tudomásul kellene végre venni, hogy a nőknek valamennyi zsírra szükségük van az ösztrogén miatt. Egy 14 éves, a nemiség hajnalán leledző kislánynak főleg!

2014. dec. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!