Hogyan fogyjak le nyárra?! Kocka hasat szeretnék és elszeretném tüntetni a hurkáimat! Izomnövelőket és zsírleszívást nem fogok alkalmazni! 14/L
fogyáshoz nem kell 'izomnövelő' (bármire is gondoltál...bár sztem a kox illegális, nem tudom miért ajánlanák neked egy ilyen oldalon, de mindegy), mivel kalória-mínuszos étrend kell hozzá, amiben nem fog nőni a tömeged
két dolog:
-diéta, valamivel a napi szükséglet alá csökkentett ch (nem eszetlen mértékben)
-edzés
*erősítő jellegű-> szabad testsúlyos . ha nagyon nem megy, akkor is valami olyan ami az egész testedet megmozgatja, de az egyes izomcsoportoknak a legjobb ha rendesen megedzed őket
*kardió
sárga kapszula, google:alapismeretek
"Izomnövelő" nem letezik. A doppingszerek is csak akkor hatnak ha mellette rengeteg edzel es eszel de nem ertem mirrt gondolsz 14 evesen ilyenekre.
Ha meg a feherjet kevered a szteroiddal akkor irany a builder.hu mert nagyon sötetsegben elsz.
Felüléstől nem fogsz fogyni és csodaszerek sincsenek. Az illegális szerek is csak pár (mondjuk max 10-20) százalékot segítenek, ez csak a versenyzőknek számít.
Fogyni úgy tudsz, ha az étkezésed teszed helyre és mellé aerób tartományban végzett kardió edzést végzel. Máshogy nem megy, nincsenek csodák.
Főleg, hogy a cél az, hogy a zsírt add le, nem az, hogy a mérleg kevesebbet mutasson. Ha izmot vesztesz, akkor is kevesebbet mutat, de izmot veszteni nem cél, az rossz dolog.
" A kérdező kommentje:
Kb. 166 cm-er és 54 kg körül vagyok!"
Ebből miért kellene fogynia egy 14 éves lánynak? Tudomásul kellene végre venni, hogy a nőknek valamennyi zsírra szükségük van az ösztrogén miatt. Egy 14 éves, a nemiség hajnalán leledző kislánynak főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!