Hogyan fogyjak le nyárra?! Kocka hasat szeretnék és elszeretném tüntetni a hurkáimat! Izomnövelőket és zsírleszívást nem fogok alkalmazni! 14/L
Figyelt kérdés
Felülést nem tudok csinálni, mert fáj a farokcsigolyám, így csak a hasprés megy. Ezt a feladatot már nagyon unom ezért fordultam hozzátok, hogy segítsetek! Semmilyen izomnövelőt nem akarok szedni! Nagyon szeretek enni de ezzel párhuzamban kockáshasat is szeretnék! Tudnátok olyan feladatot mondani amiben nem kell teljesen felulni, hogy me fájjon jobban a csigolyám!!?2014. dec. 20. 09:06
11/14 A kérdező kommentje:
Izmot szeretnek csak. Zavar, hogy mindenki megtudja csinalni a bordasfalnal a 100 valahany felulest ugy hogy nem all meg.. en meg 5 ig se tudok eljutni...
2014. dec. 22. 11:30
12/14 A kérdező kommentje:
Izmot szeretnek!! Igy ertettem!!
2014. dec. 22. 11:54
13/14 anonim válasza:
nyugi, igazad van :) nem lesz semmi bajod attól, ha edzel, és igyekszel egészségesen táplálkozni. mint már korábban is írtam, nem eszetlenül kell csökkenteni a szénhidrátot. nem tudjuk, hogy milyen az alakod, ha fogyni szeretnél, akkor csak annyira csökkentsd hogy kb heti 0,3 kg mínusznál ne legyen több a fogyás. és amikor eléred a kívánt formát, akkor szépen abbahagyod a ch csökkentést. ennyi.
de az is lehet, hogy rád fér egy kis tömegnövelés is és majd azután a szálkásítás. ezt te döntsd el. a lényeg, hogy ne "fogyókúrázz", de ezt már leírtuk. a világon semmi baj nincs azzal, ha valaki izmosodni és formásodni szeretne már fiatalon....
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom! Rendben! Mar elkezdtem edzeni :)
2014. dec. 22. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!