Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen Box zsákot ajánlotok...

Milyen Box zsákot ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az hogy szeretnék egy kicsit boxolni (amatőr szinten otthon gyakorlásból). Így is elég nagyot ütök mert már egy ideje súlyzózok. Milyen boxzsákot ajánlotok nekem? Láttam van olyan hogy 20 kg, 50,100,stb., Nekem melyik kéne? 80-85 kg körül vagyok (nem tudom hogy ez segít e).

2015. ápr. 18. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen, az tény, hogy az ütéshez technika is kell. Hiába vagy erős, ha nem tudod, hogyan vigyél be találatot.

Erre az átlag bokszoló kiütne dumára, meg azt mondanám, hogy acélbetétessel összerugdosom mielőtt hozzám érne. A baseball ütőm ellen se tudna, mit csinálni, egyedül akkor menekül meg ha kitáncol, de azzal nem jut előre. Míg, ha belül marad és kontrázni próbál az ütőm ellen, akkor szinte biztos, hogy belekacsint az ütőbe, az meg a küzdelem végét fogja jelenteni. Vagy szimplán elég ha két haverom lefogja, én meg mondjuk elbeszélgetek vele.

A birkózó az már más eset. Az három embert is le tud magáról rázni, a baseball ütő még ellen is működhet, sőt egy golyó a fejbe pedig véget fog vetni minden akciózásának.

Félreértés ne essék, nincs bajom a küzdősportokkal, csak nem utcára valóak, szemét módon küzdő emberek ellen. Továbbá a futás még mindig a leghasznosabb sport, hiába nem alkalmas verekedésre, de az életed még mindig megóvhatod vele. Szóval nem szabad leállni bokszolgatni senkivel az utcán vagy a diszkóban, mert nem tudod mikor szúrnak le hátulról.

2015. ápr. 18. 19:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, hogy mindig előkerül ez a klisé. Igaz, de ki beszélt itt fegyverekről?

Amúgy aki jó önvédelemben, az nem biztos hogy annyira veszett lenne ilyen szituációkban (persze ha több ellenfél ellen kell valamit összehozni, az más helyzet), de épeszű ember nem is fog leállni egy fegyveressel bunyózni.

2015. ápr. 18. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
9: szerintem kickboxosok előnyben vannak a boxolókkal szemben!
2015. ápr. 19. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, és 11-es!

Ez csak duma, hogy a box nem ér semmit, direkt bemagyarázzátok magatoknak, mert lúzerek vagytok, és nincs lehetőségetek, vagy nem bírnátok az edzést, és így könnyű kimagyarázni! Esélyetek nem lenne egy boxolóval szemben, mindig ott van a Baseball ütőd ? vipárád ? Eltudom képzelni, ahogy mész nyáron lazán, és egy kis praktikus zacsiban ott a páncéltörő, meg az egész honvédség XD Puszta kézzel nyugi, fizetheted a koporsód! Acélbetétes ? Mire csak mozdítod a lában, már teheted vissza a földre, mert hemperegsz bevert orral! A te mozgásod lassított felvétel a boxoloéhoz képest! Küldöd akkor a 2 haverod ? Hát oké, legyél cigány is, de ők inkább téged vernek meg, amiért miattad ők is megverették magukat! XD

https://www.youtube.com/watch?v=jJUw7OXXGwg

https://www.youtube.com/watch?v=_d3KM_OMOxk

https://www.youtube.com/watch?v=W_5Wm2C70w8

Na tessék, gondolom most jól felpörgött az 20 kilós beled az idegtől, menj püföld a plüss macit, ne hogy kemény legyen! És nyomj pár fekvőt, holnap talán nő egy kis izo, és fitogtathatod a többi páwának, vagy talán a kórházban tudsz keménykedni a haldokló betegeknek, csak nehogy elkapjon egy kerekes székes!

Kérdező nem neked szólt, de azért te is gondolkodhatnál!

2015. ápr. 19. 14:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Ki beszélt arról hogy nem ér semmit a box? Azt mondtam hogy sokra nem mész vele a ringen kívül de mégis jobb mint a semmi és tisztelem azokat akik vállalják az edzést verejtékezést hogy jobb boxolók legyenek. Miért gondolsz lúzernek? Honnan állapítottad meg ha még nem láttál való életben? Hogy feltételezed ismeretlen emberekről hogy lúzerek? Azért mert nem szeretnék boxoló lenni edzésekre járni, mert se kedvem sem időm nincs rá? Csak formában szeretném tartani magamat. Mert nem vagyok egy indulatos személy de ha úgy van megtudom védeni magamat vipera és baseball ütő nélkül. Mielőtt írnál gondolkozz! ;) (nem kötözködni akarok)
2015. ápr. 19. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Mint mondtam nem neked szólt a csúnyábbik része, neked csak figyelmedbe ajánlottam, mert úgy gondoltam te is a válaszoló álláspontján állsz, téged nem akartalak bántani! Amúgy nézd meg a videókat, ringen kívül is jó az!
2015. ápr. 19. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Most elárultad magad, kedves 48%. Te vagy a múltkori hülye aki a bokszot istenítette. Konkrétan nem fogok miattad idegeskedni, meg kiakadni, mert szánalomra méltó vagy és röhejes. A bokszolók se mindenhatóak. Az utcán meg nincs puszi-pacsi fair bunyó. Hidd el tudom milyen. De te ne akard tudni. És hidd el, hogy egy bokszedzés semmi ahhoz képest, amikor tíz emberrel kell verekedned. Láttam már sok szart, és csak felhívom a figyelmet, hogy né képzelje senki azt, hogy a küzdősport olyan jó. A fent említett példákkal, csak statuáltam néhány dolgot. Például sokan járnak baseball ütővel, amit a kocsiban tartanak. Sokaknál van kard is. Tényleg mindig náluk van minimum egy kés vagy boxer. Oda is írtam, hogy a küzdősport nem utcára való szemét emberek ellen. Ezt akartam átadni, de látom nem érted, barátom. Hidd el nekem, hogy jobb kerülni a balhét. Szóval egy jót mosolyogtam rajtad, egy újabb hülye vagy, aki bearanyoztad a napom az aranyköpéseiddel. További kellemes fórumozást neked, kedves gyeptéglaagyú. :)
2015. ápr. 19. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Te nyomorék, nincs mindig nálad az a Baseball ütő, mi, eléggé néznének, ha azzal mész be egy boltba, vagy kocsmába, és hidd el, ha a csomagtartóban van, addigra a bokszoló leüti! Ha meg tényleg nálla van, nem mondom, akkor futni kell! De ha mondjuk suliban összezörrensz valakivel, nincs ott nálad semmi, összevernek, míg a bokszolónál mindig ott az ökle, az utcára meg mért nem vehetne ő is fegyvert ? Amúgy most próbálod menteni magad, de mást írtál . . szvsz
2015. ápr. 20. 18:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Mit veszekedtek itt. Pisztolyt köll venni oszt legyőzhetetlen vagy érted? Vazze!

Amúgy még, hogy a boksz ringen kívül nem ér sokat, ekkora hülyeséget. Ajánlom nézz meg pár UFC gálát mondjuk aztán lehet megszűnnének ezek a hülyeségek.

Mindenki jön ezekkel a lerúgásokkal, mintha mindenki egy Cro Cop lenne. Borzalmas.

2015. máj. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!