Melyik futócipőt lenne érdemes?
3 cipő közt hezitálok. Karrimor DUMA, Adidas Duramo 5 TR és Nike Ready DualFusion. Nagyon sokat nézegettem, mindhez jó áron tudnék hozzájutni, más már nem jöhet szóba. A lábam kifejezett pronáló, heti 6-8 kmt futok salakon, betonon, vagy egyéb talajon.
Előre is köszönöm! ( ja, ha számít 47-es lábam van )
Első szempont szerintem nem az ár.Ha pronalo a lábad esetleg nagy a sulyod akkor megtamasztasos cipőt kell valasztanod mert fájhat benne a lábad és akkor az olcsó lehet majd drága. Mindenképp próbáld fel ha neten nézted akkor is. Tapasztalatból mondom,és legalább egy számmal nagyobbat vegyél. Szerintem a duramo tr terepre való. Az asicsna nagyon jók a tamasztasos cipő duomaxxal jelölik. Sokszor ezek is le vannak árával a Karrimor méretei pedig elteroek a feleségemnek 2 számmal nagyobb kellett a nike is szűk.
Jó döntést és sok kilometert
Köszönöm a választ! Természetesen nem az ár a legelső szempont, cca 25e-ig terveztem menni. A legnagyobb probléma az a méretekkel van, hiszen volt olyan Asics cipő, amibe 48 volt beleírva, de sajnos mondhatom, hogy kicsi volt a lábamra.
Végeredményben Nike Ready DualFusion-ra esett a választásom, használom, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!