Melyik webshopból érdemes futócipőt rendelni?
Figyelt kérdés
Neked milyen van? Tényleg jól tartja a lábat?2014. okt. 15. 12:25
1/4 anonim válasza:
olyan érzésem hogy az első futócipőd szeretnéd megvenni. NE RENDELD!!!
fel kell próbálni, járkálni, futni benne. utána megvenni.
Menj el a decathlonba, ott futópadon is ki tudod próbálni. 5000-től a csillagos ég a határ. én kalenji terepfutó cipőt vettem, eddig nagyon jól meg vagyok elégedve vele, futózoknival hordom. nagyon jó cuccok vannak a decaban, szerintem menj el oda.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, valóban ez lenne az első futócipőm.
Szeretnék fogyni, formásodni és úgy gondoltam, hogy veszek egyet, mert amúgy is fájós a lábam, nem lenne jó, ha másnap nem tudnék menni.
Majd szétnézek akkor a decatlonba, hátha találok megfelelőt. :)
2014. okt. 15. 20:05
3/4 anonim válasza:
Spurifutóboltba menj el, ott hozzáértők segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. És ne spórolj rajta semmiképp! :)
4/4 anonim válasza:
Én a futócipőimet vagy a Hervisben, vagy az Intersportban veszem. NE rendeljél cipőt! A boltban mond el, hogy milyen talajon szoktál futni, mennyit és hogy milyen alakú a lábad. Ja és hogy mennyit szántál rá. Délután menjél és vidd magaddal a sportzoknit is a próbáláshoz. Az izületeid fogják bánni ha nem így teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!