Hogyan tudnék popsiból-combból-vádliból fogyni, ill. hogy tudnám feszesíteni, ha térdproblémáim vannak?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy artrózisom van (térdizületi porckopás) mind a 2 lábamban, igen már 16 évesen előjött (most 20 vagyok), miközben általában a 70-80 éveseknél szokott. Viszont ugye én is szeretnék szép lábakat és feneket, narancsbőr nélkül. A porckopás miatt be van tiltva minden labdajáték, futás, ugrás, kirúgás és bármi ami picit is megterheli a térdemet, így viszont elég nehéz lefogyni ezekről a részekről illetve feszesíteni őket. Valami ötlet, hogy milyen gyakorlatokat végezhetnék amiknek köszönhetően lefogyok ezekből a testrészekből vagy legalább a narancsbőr eltűnik? Köszi2015. ápr. 3. 17:15
1/7 anonim válasza:
Nem lehet irányítani a fogyás helyét. Sajnos. Genetikailag eleve eldöntött, hogy ki honnan, milyen ütemben tud fogyni. Nem tudod gyakorlatokkal sem irányítani.
2/7 anonim válasza:
Persze mindent tiltanak ez nem a te hibád,de pl. Járnod is kell :) nekem azt mondták nyugodtan biciklizzek,ahogy jól esik,és az elliptikus tréner is kíméletesebb edzésforma. Youtube-on találhatsz egy csomó szobabiciklis edzés videót. Csak ki kell próbálnod. Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Vagy esetlek amit nem irtam: flabélos,szauna öv/nadrág ez is hasznos lehet. :)
4/7 anonim válasza:
Kangoo-t kerdezd meg,hogy azt lehet-e. Elso hallasra lehet,hogy sokan kirohognek,de eppen a cipo miatt,terdkimelo sport:) tompitja a leerkezest es leveszi a cipo a terhet a terdrol. Ez nem hulyeseg!:) nekem keresztszalaggal volt mutve a terdem es egyaltalan nem fajt kozbe,sot kifejezetten jo volt :) es az viszont atmozgat es zsirt is igenycsam eget :) az ugralassal popsit is formalsz :) kerdezd meg a dokidat,o mit szol hozza :)
5/7 anonim válasza:
szia! Ugyan ez a bajom nekem is... én 27 vok most. És titta ideg vok h mivel tudnám átmozgatni magam amivel nem csinálok több kárt mint hasznot a térdemben. Elliptikus trénert és bicajozást ajánlottak nekem is és pont, valamint izűletvédők szedése és kímélés.Sok mindent nem lehet vele csinálni :(. El sem merem képzelni mi lesz velünk később :///
6/7 anonim válasza:
Pedig az elliptikus és bicikli is nagyon jó! nem tudom miért nem éltek vele? Zsírégetéshez az elliptikus napi egy óra,bicikli pedig brutál combot és popsit csinál erős ellenállással!!
7/7 anonim válasza:
esetleg úszás, vagy ilyen vízi torna? azok is kímélnek elvileg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!