Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék "mellből fogyni"?

Hogy tudnék "mellből fogyni"?

Figyelt kérdés

Az a problémám, bár túlsúlyosnak nem mondanám magam, hogy úgymond "mellre hízok". Nagyon zavar a méretűk, sokan mondják, hogy kezdjek el fogyókúrázni, akkor kisebbek lesznek, csak sajnos nálam ez nő először és ez csökken utoljára (tapasztalat) és a testem többi részével meg is vagyok elégedve :)

Tudom, hogy nincs célirányos izmosítás / fogyás, de olyan gyakorlatok érdekelnének, amik főként a melleket teszik feszessé, vagy bármi más, ami erre is hat :)

A trágár, beszólogatós hozzászólásokon kívül minden választ köszönök! :)

2015. márc. 14. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolom férfi vagy. Ha az zavar hogy lógnak meg minden akkor nem csak hogy fogyni kell belőle, de egy kis izmot is odapakolni, hogy legyen valamilyen formája:)
2015. márc. 14. 12:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, sajnálom, hogy ez nem derült ki.. :D
2015. márc. 14. 12:34
 3/12 anonim válasza:
0%
Visítok XDD Nekem simán leesett h csaj vagy :D
2015. márc. 14. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha lány vagy, akkor mégis miért akarsz mellből fogyni?? Egy lány pont akkor szép, ha nagyok a mellei, örülj neki inkább, mi férfiak imádjuk a nagy melleket!

25/F

2015. márc. 14. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező inkább minden nap imában adna hálát a Teremtőnek, hogy ilyen szerencsés alkatot kapott ajándékba - csak hát semmi sem tökéletes: az agya az bizony igen karcsúra sikeredett...
2015. márc. 14. 14:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves #5, hogy ennyire aggódsz értem, de szerencsére nem szenvedek hiányt agy/ész terén sem. :)

A mellméretem pusztán azért zavar, mert

1. nehezen találok alkalmas melltartót, ami csinos és kényelmes is egyben,

2. megfájdul a hátam/derekam

+1 Ha gyereket szülnék a szoptatás következtében attól tartok, hogy teljesen elvesztené a formáját, és még nagyobbak lennének.

Nem feltétlenül kisebbíteni szeretném, de szeretném, formásabbak / feszesebbek lennének.

2015. márc. 14. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

1. Hidd el, férfi szemmel egy nagymellű lány mindegy mibe van csinos, dögös:)

2. Ha elkezdesz fogyni, és ne adj isten sikerül mellből fogynod, akkor már most lógósabbak, formátlanabbak lesznek! Ne a ronda szilikonmellekből indulj ki, egy természetes nagy mell sohasem labda formájú, szerencsére, nem is kell annak lennie.

A hátfájáson pedig úgy próbálj segíteni, hogy hátizom-erősítő gyakorlatokat csinálsz. A melleidre pedig vigyázz kérlek, ne akarj fogyni belőlük, nincs gyönyörűbb a világon a természetes nagy melleknél!

25/F

2015. márc. 14. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Ja és ha szülés után még nagyobbak lesznek, az csak még gyönyörűbb.
2015. márc. 14. 15:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az építő jellegű kritikát és segítséget, a háterősítést pedig megfogadom :)
2015. márc. 14. 15:20
 10/12 anonim válasza:

Tudod,hogy 100 nőből 90 irigykedő gyűlölettel olvassa, amit írtál?

Mindenki "mellre hízni" szeretne és nem hasra, fenékre.

Mekkorák most?

Tényleg ne fogyj, mert nem kisebbek lesznek, hanem lógósabbak.

2015. márc. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!