Hogy tudnék "mellből fogyni"?
Az a problémám, bár túlsúlyosnak nem mondanám magam, hogy úgymond "mellre hízok". Nagyon zavar a méretűk, sokan mondják, hogy kezdjek el fogyókúrázni, akkor kisebbek lesznek, csak sajnos nálam ez nő először és ez csökken utoljára (tapasztalat) és a testem többi részével meg is vagyok elégedve :)
Tudom, hogy nincs célirányos izmosítás / fogyás, de olyan gyakorlatok érdekelnének, amik főként a melleket teszik feszessé, vagy bármi más, ami erre is hat :)
A trágár, beszólogatós hozzászólásokon kívül minden választ köszönök! :)
Ha lány vagy, akkor mégis miért akarsz mellből fogyni?? Egy lány pont akkor szép, ha nagyok a mellei, örülj neki inkább, mi férfiak imádjuk a nagy melleket!
25/F
Köszönöm szépen kedves #5, hogy ennyire aggódsz értem, de szerencsére nem szenvedek hiányt agy/ész terén sem. :)
A mellméretem pusztán azért zavar, mert
1. nehezen találok alkalmas melltartót, ami csinos és kényelmes is egyben,
2. megfájdul a hátam/derekam
+1 Ha gyereket szülnék a szoptatás következtében attól tartok, hogy teljesen elvesztené a formáját, és még nagyobbak lennének.
Nem feltétlenül kisebbíteni szeretném, de szeretném, formásabbak / feszesebbek lennének.
1. Hidd el, férfi szemmel egy nagymellű lány mindegy mibe van csinos, dögös:)
2. Ha elkezdesz fogyni, és ne adj isten sikerül mellből fogynod, akkor már most lógósabbak, formátlanabbak lesznek! Ne a ronda szilikonmellekből indulj ki, egy természetes nagy mell sohasem labda formájú, szerencsére, nem is kell annak lennie.
A hátfájáson pedig úgy próbálj segíteni, hogy hátizom-erősítő gyakorlatokat csinálsz. A melleidre pedig vigyázz kérlek, ne akarj fogyni belőlük, nincs gyönyörűbb a világon a természetes nagy melleknél!
25/F
Tudod,hogy 100 nőből 90 irigykedő gyűlölettel olvassa, amit írtál?
Mindenki "mellre hízni" szeretne és nem hasra, fenékre.
Mekkorák most?
Tényleg ne fogyj, mert nem kisebbek lesznek, hanem lógósabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!