Hogy tudnék "mellből fogyni"?
Figyelt kérdés
Az a problémám, bár túlsúlyosnak nem mondanám magam, hogy úgymond "mellre hízok". Nagyon zavar a méretűk, sokan mondják, hogy kezdjek el fogyókúrázni, akkor kisebbek lesznek, csak sajnos nálam ez nő először és ez csökken utoljára (tapasztalat) és a testem többi részével meg is vagyok elégedve :)
Tudom, hogy nincs célirányos izmosítás / fogyás, de olyan gyakorlatok érdekelnének, amik főként a melleket teszik feszessé, vagy bármi más, ami erre is hat :)
A trágár, beszólogatós hozzászólásokon kívül minden választ köszönök! :)
2015. márc. 14. 12:25
11/12 anonim válasza:
Hát nem..nekem egyáltalán nem nagyok a melleim,de tökéletesen meg vagyok velük elégedve mivel szépek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!