A küzdősport edzés után kell valamit enni -inni?
Figyelt kérdés
Gondok itt olyanra,hogy fehérje,turmix stb...Elsősorban a"zsírégetés lenne a cél"Tudom,diéta+ aerob edzés,de engem a küzdősport utáni érdekel!Köszönöm!2015. márc. 12. 07:01
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sokszor éhes vagyok edzés után,mi az ami nem árt vagy lehet enni -inni?
2015. márc. 12. 07:09
3/7 anonim válasza:
Edzés után fehérjeturmix vízzel,utána egy órával fehérje és rost evés pl hús és brokkoli.
4/7 A kérdező kommentje:
Te összekevered a küzdősportot a gyúrással...
2015. márc. 18. 16:15
5/7 anonim válasza:
Neked meg fingod nincsen a sporttáplálkozásról azt okoskodsz.Ebben az esetben viszont lesza-rom a problémádat.
6/7 A kérdező kommentje:
Erre ne fogadj! Nem azt kértem, hogy te old meg. Azt gondolom, hogy te gyúrsz ami jó dolog és ott igen így kell(szerintem te ahoz értesz és nem a küzdősporthoz). De tudod mit? Elnézésedet...
2015. márc. 19. 21:16
7/7 anonim válasza:
Régen gyúrtam az igaz.De már elég régen boxolok,szóval tedd azt amit írtam ha az a célod ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!