Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz! Hogyan?

Fekvőtámasz! Hogyan?

Figyelt kérdés
Ma kiderült hogy holnap a suliban fel fogják mérni az erőnlétünket (netfit) és a lányoknak 7 szabályos fekvőtámaszt kell megcsinálniuk (szabályos ha a fej a test fojtatása egyenes a test és nem lóg a felkar párhuzamos a földdel... Ezzel az a probléma hogy én 1 szabáyos fekvőt se tudok najó max egyet... Ha nem tudom megcsinálni nemcsak 1-es de testerősítő órákra kell járnom a tanév hátralévő részében.... Hogyan csináljam? Tudtok bármit ami megkönnyítené a dolgom? Előre is köszi

2015. márc. 11. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
nincs semmi ami megkönnyítené, és valóban, ha 1 fekvőtámaszt sem tudsz csinálni, akkor borzalmas fizikai állapotod van, és 30 éves korodra olyan gerincfájdalmaid lesznek, hogy besza-behu... főleg ha még jó nagy bögyeid is nőnek... ez alól ne akarj kibújni ez tényleg a te érdekeidet szolgálja.
2015. márc. 11. 15:37
 2/8 Marko polo válasza:

Ez ellen sajnos tényleg nincs semmi elkerülési lehetőség... Edzeni kellett volna ... Nem tudom hány éves vagy, de ajánlom neked a fegyenc edzés nevű könyvet... Vedd meg , olvasd ki , és kezd a legelejéről...

Ha 1 évig folyamatossan csinálod , következő évben lehet hogy te leszel a legerősebb az osztályban... Most viszont viselned kell a szégyent , de ha megnyugtat : Vesztesekből is lehetnek győztesek...

2015. márc. 11. 17:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát jó... Amúgy 11 éves vagyok és csak olyan fekvőt tudok de abból többet is amit nem fogadnak el... például nem megy le a frlkar teljesen párhuzamosan a földdel vagy ha meg is tudom azt csinálni kiesek az időből mert ezt nem saját tempóban kell
2015. márc. 14. 09:56
 4/8 anonim válasza:
2015. márc. 16. 18:32
 5/8 Csiß ***** válasza:
Mond meg a tanárnak,hogy írja be az 1-est és járj az erősítő órákra..Mások fizetnek ezért neked meg ingyen megadatik :) Jót fog tenni.
2015. márc. 16. 19:12
 6/8 anonim válasza:
Tudom már késő, de én nem hallgatnék a többiekre. Ez a neszkvik egy baromság, ha jól érzed magad a bőrödben szard le a sok gyökér felmérést :)
2015. márc. 16. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:

na mizujs? amúgy ez tényleg gáz, hogy osztályoz, hiszen:

"Melyek a netfit helytelen felhasználásának módjai?

1. A diákok fittségi teszteredményei abszolút értékeinek osztályozása"

Ezt a netfit hivatalos oldalán találtam. Mondjuk nincs ott hogy tilos osztályozni, de ők is helytelennek tartják

2015. márc. 28. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek a hozzászólást és nem, még érdekes módon mindig nem mérte fel nekünk a tanár, mert előbb a hasizom és egyéb feladatok voltak.. Köszönöm a választ mindenkinek
2015. ápr. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!