Űzöl valamilyen harcművészetet, küzdősportot?
Két és fél éve vagyok tagja egy MAGYAR harci hagyományőrző csapatnak. Íjak, kardok, szablyák, kelevézek, lándzsák, hajítófegyverek, bárdok, minden az eszköztárunkat képezi.
Igazából azt nem értem, hogy MAGYAR emberek miért nem MAGYAR harcművészeteket tanulnak?
Magyar Harci Hagyományűző csapat. A neve szerintem magában foglalja azt hogy vajon miért MAGYAR. Egyébként Sakkozok :D :D
Ui: Nem a kettővel előbbi ,,nagymagyar" voltam, csak igazat adtam neki :) Az előzőnek meg üzenem hogy tanuljon meg olvasni.
"Az előzőnek meg üzenem hogy tanuljon meg olvasni."
- És viszont. Persze visszavonom, ha idézel tőlem ,hogy hol írtam, hogy nem magyar. Bár sejtem, hogy az iróniát nem érteted...
Sokáig Shito-ryu karate, egy kis kungfu.
Aztán alapítottam saját harcművészetet is. :)
Az volt a neve, hogy Zankou-te kai ( a magyarkodónak: "a kegyetlen kéz útja"). Jöttek is edzésre rendesen, meg övvizsgákat is tartottunk. Aki kiváncsi rá, és szeretne egy érdekes, mindent más útból megközelítő harcművészetet tanulni, az írjon üzenetet. (Amúgy ezt már annyira nem űzöm harcosként, inkább tanítóként, karatéban pedig barna öves... leszek a nyáron.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!