Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A lapos feneket milyen tornáva...

A lapos feneket milyen tornával lehet kikerekiteni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rubint Réka. Pár hete csinálom (felváltva Béres Alexandrával), de már látszik a hatás. Rékának vannak külön popsi szettjei: kemények, de megéri. Sőt, a 2009-es dvd-je 40 percesében az egyik oldalra (szemben a másik oldal idejével) másfél perccel többet csinál. Nem akartam elhinni, hogy ennyit számít másfél perc, de a fenekemen vettem észre, hogy az az oldal jobban alakult, akkor mértem a két oldal idejét. Azóta másik lábbal kezdem:)Ez csak érdekesség képp:)
2010. febr. 14. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Nagy kajálásokkal!

A zsír először fenékre rakódik le a nőknél, és amúgyis, ami szép és fogható egy nőn, az zsírszövet az izmos alapokon.

2010. febr. 14. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
guggolásokkal. vegyél fel súlyt és azzal guggolj. hetente csak egyszer csináld. ha jól dolgoztál érezni fogod az izomlázat:)
2010. febr. 18. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
22:53 kicsit korrigálnék. zsír oda rakódik le mindenkinél először ahová a teste beépíti. ezek genetikai tulajdonságok. minden embernél változik. nekem egyik bnőm pl azért tud nehezen hízni(vékony csaj) mert azonnal a mellein látszik meg és kényelmetlen neki. mondom is neki mindig ez legyen a legnagyobb bajod:)
2010. febr. 18. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó hozzászolónak igaza van :) nekem is elég lapos a fenekem mert a zsir a hasi és derék tályra rakodik ezért sokat bringáztam és bevált nállam mint fenék és comb formálásra,kerekítésre :P
2010. febr. 18. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A lapos fenék gáz...
2010. febr. 18. 17:52
 7/8 anonim válasza:

előzőnek: ezért akar kereket te okosss:)

amúgy én is rubint rékázok, a napi 20 perceset szoktam [2008 as dvd], meg az add önmagad 2 második részét, az új 2009es is jó csak nem futja lábsúlyra de anélkül is jó, és amúgy tényleg már egy 20 perces tornát megérzel másnap ha heti 4-5-6 x megcsinálod már 1-2 hónap múlva meglátod az eredményt, szóval a bikiniszezonig tökéletes lesz:)

2010. febr. 19. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A Rubint Réka, meg a Béres Alexandra tuti siker, nekem is attól szép kerek a fenekem.:)

F/21

2010. febr. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!