Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit kell edzenem, hogy...

Mennyit kell edzenem, hogy izmos legyen a hasam?

Figyelt kérdés
valaki tud tanácsot adni, hogy hetente hányszor és hány percet kell hasra gyúrni, hogy izmos hasam legyen, és kb mennyi idő mulva látszana meg? 18 éves lány vagyok, nem vagyok kövér, csak van egy pici pocakom.
2010. febr. 14. 18:14
 1/4 anonim válasza:
napi 10 perc derékszögbe behajlitod a lábadat felrakod az ágyra és megcsinlsz 100at mindennap
2010. febr. 14. 18:37
 2/4 Gyakor ***** válasza:
Szia! Hát el kell, hogy szomorítsalak, mivel nincs olyan hogy helyi zsírégetés, tehát ha hasra edzel attól csak az izom fog fejlődni a zsírréteg fölötte nem nagyon fog eltűnni. Javaslom az aerob mozgásokat- pl. bicikli, futás, ugrálókötél, stb..-. Ha nem magas pulzusszám-tartományban(tehát nem 130 fölött ) van a pulzusod akkor indul be a zsírégetés, és persze hasazhatsz is, hogy az izom fejlődjön alatta.Minimum heti 3szor végezz ilyen aerob edzéseket(mind3x mástípusú has-gyakorlatot, pl: felülés,lebegő-felülés, lábemelés, felülés forgással, hasprés) Figyelni kell a kajára(és ez alatt nem azt értem, hogy egész nap alig eszel, ez baromság), kerüld a zsíros ételeket, csokikról mondj le, fehér kenyér helyett barnát egyél, cukros üccsik helyett ásványvizet,... stb( +google-ban keress rá, hogy diéta tévhit :) ) Sok sikert :) 18/F
2010. febr. 14. 18:47
 3/4 karesz2107 ***** válasza:

Ne foglalkozz a hasaddal,menjél el inkább fodrászhoz!

Vegyél fel valami szexis rucid,melleket ki és majd meglátod,hogy senkit nem fog zavarni a pici pocid!

2010. febr. 15. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:

KÖszi szépen a válaszokat, olvastam az aerob tornákról is, de ha valaki még tud pontosabat, akor ennek az a lényege, hogy mondjuk elmegyek futni, de közben hasizomerősítést is csinálok? :D

Am köszi a sexy rucis tippet is, nem zavar másokat a hasam, csak én ugy szeretnék nyáron strandra menni, hogy megnézzék a hasamat :D

2010. febr. 16. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!