Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futástól lehet szép kerek...

Futástól lehet szép kerek fenekem? Jó, ha így futok?

Figyelt kérdés

1.hét: szerdán, pénteken és vasárnap 20 perc futás úgy, hogy 2 percig futok, aztán 1 perc séta, aztán újra futás...

2.-3.hét: 6 perc futás, 3 perc séta, fél óráig.

4.hét:10 perc futás, 3 perc séta, fél óráig

5.-6.hét:12 perc futás, 4 perc séta, 45 percig

És így tovább, egyre többet futnék egyre több ideig. Szerintetek van értelme? Ettől lehet jó fenekem?

2015. márc. 1. 17:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és mellette heti 2x köredzésre járok. (Kettlebell, sok súlyzó, sok guggolás, szteppad, stb)
2015. márc. 1. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
*step pad
2015. márc. 1. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. márc. 1. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

A futas kardio,plusz etrended sincs.

Inkabb 3 normalis edzes

2015. márc. 1. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ami a futást illeti szerintem a fenti terv ideális, ha egyenlőre ennyit bírsz, de az főleg állóképességet, -- és esetleg fogyást -- segít. Ha feneket akarsz fejleszteni, jobb ha erősítesz. A kettlebellel és pláne a súlyzóval a helyedben nagyon vigyáznék -- igaz, a a magaméban is vigyázok -- mert könnyen szétmennek tőle az ízületek. A guggolás mit minden saját testsúlyos művelet jó, de ha komolyabb eredményeket akarsz elérni ajánlom figyelmedbe Paul "Coach" Waid "Fegyencedzés" (Convict Conditioning) c. könyvét. Bár az eredetileg inkább férfiaknak íródott -- te meg gondolom lány vagy -- én bárkinek tudom ajánlani.
2015. márc. 1. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolso latom hogy csak a fegyencre terjed ki a sporttudasod.

Miert mennenek szet az izuletek?

Miert kene a noknek mashogy edzeni?

2015. márc. 1. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem mondtam, hogy mindenképp szétmennek, sőt saját testsúlyos gyakorlattal is szétmehetnek. (Pl ha csak teljesen elengedve magunkat lógunk akkor szét megy a vállunk) Viszont súlyzóval sokkal jobban oda kell figyelni a technikára, mert kevésbé természetes. (Ott van például a súlyzós futás ami szintén szétbarmolja a vállat).

Ami pedig a nőket illeti: Láttál már kigyúrt nőket? Szerintem elég undorítóak. Ráadásul biológiailag is mások vagyunk. az is közre játszik. Amúgy meg Paul is börtönben szerezte az összes tudását, ahol egy darab nő sincsen, tehát a Fegyencedzés igenis inkább való férfiaknak.

2015. márc. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!