Mennyi futástól lesz fiús alkatom?
Olvastam,hogy a futással való izmosodás szálkásít,szóval ellaposodik a fenék. A futóknak tényleg nincs valami noies alakjuk. Heti 4x futok,futópadon, intervallum edzés. 20 perc 4-es emelkedon.diétázok is mellette,3 hete csinálom,kicsit érzem magamon hogy "fogytam". Ugye ennyi kis futástól nem fogok ellaposodni? csak emiatt aggódok kicsit. Bár a futók nyilvan sokkal tobbet edzenek.
22/N
"A futással való izmosodás szálkásít"
JÁÁÁÁJ
A futással és diétával fogysz vagyis szálkásodsz. Ennek semmi köze az izmosodáshoz.
Lapos,fiús meg akkor leszel ha nincs rajtad izom. Amit levihet hogyha nincs elég fehérje és zsír a diétában..
Az élsportoló hosszútávfutóknál ez szerintem fordítva van. Azért (is) lettek ebben a sportban kiemelkedők, mert jó hozzá a testalkatuk. De az átlag hoobbiból futó nőkről, akik a városi tömegversenyeken is indulnak, a hétköznapokban nem feltétlenül lehet megmondani, hogy ő maratont is tud futni. Szimplán egy kis futástól nem változik meg ennyire az alkat.
De ez csak egy megjegyzés volt. A lényeg az, amit már leírtak: a diétától fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!