Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futástól lábfájdalom! Mitől...

Futástól lábfájdalom! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Régebben is futottam már, és most február 1-jétől megint elkezdtem regenerálni magam. Szeretnék futóversenyekre is járni, de ehhez először fel kell készíteni magam. Jó futócipőm van, figyelmet fordítottam a minőségre, viszont elkezdett fájni a sípcsontom :( ez csonthártya-gyulladás lehet? Mit vétettem akkor? Mégsem jó a cipő? Fokozatosság elvével edzek, lassú tempóban, ahogy a szervezetemnek jó, úgy futok.

24/L

2015. febr. 21. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
ezek szerint a fokozatosság elve csak a fejedben volt meg, a lábadban nem :)
2015. febr. 21. 16:39
 2/5 anonim válasza:
46%

Bemelegites megvan mindig?

kizarnam a gyulladasos hatteret,vagyis remeljuk nem az...:)Inkabb csak hirtelen terhelted meg a csontokat, ezert fontos h jol bemelegits elotte. kezdetben ne fuss nagy tavokat..naprol napra noveld azt inkabb.

Olvass RubintReka tanacsokat" nekem erot adott..! ;)

Kitartas,sok sikert!

2015. febr. 21. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket! hát, nem futok sokat, de tényleg, 2,5-3 km minden nap, heti 2 pihenővel. azt hittem hogy ez kevés, de ezek szerint az eltunyult testemnek még kicsit sok :)
2015. febr. 21. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
A futástól.
2015. febr. 21. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
hát soknak nem sok az tuti... regeneráló gélt próbáld meg, és pihentesd amíg el nem múlik.
2015. febr. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!