A csak magától a futástól lehet szép, nőies alakom? Vagy kéne valami mást is tennem érte? Ha igen mit?
a csontozat és az izomzat adja az alakot,ha olyan a csontozatod és elég izom van rajtad akkor lehet.
szálkásító diéta kell és aerob mozgás,ezzel lepucolod a zsírt a kellő szintig aztán elvileg jó alakod lesz.
heti max1kiló fogyás a megengedett,a felett már izomveszteség is van rendesen.
súlyzós vagy saját testsúlyos edzés mehet mellé.
tápkiegek közül
-vitamin pl multi pro
-tejsavó prtoein pl.vpx syngex,stillmass whey 6:3:1 jó lesz
Izom sincs meg zsir sincs tul sok rajtam, mindegyikbol csak egy kicsi.. :)
Meg mindig jo lesz ha csak futok?
A tapkiegeszitok kozul, mind a ketto kell?
Akkor elég vékony vagy, nemde?
Jó lenne, ha végeznél súlyzós vagy saját testsúlyos gyakorlatokat is, mert a formát az izmok adják.A futás is mehet nyugodtan.
Az étrended milyen?
az etrendre mostantol szeretnek odafigyelni, bar ha eddig se hiztam el, akkor talan ezutan se fogok, de tudom h nem ezert kell odafigyelnem ra, csak ez olyan nehez lesz, mert nem talalok semmi ilyen "szakacskonyvet" a neten....
177cm es 62 kg vagyok, de ez genetekia nalunk, akarmit eszunk nem hizunk...
Akkor neked inkább tömegnövelő étrend kellene, hogy fejlődjön az izomzatod!
Itt minden fontos infót megtalálsz, nézelődj:
ha vaskosabb testű csaj lennél,aki alapvetően combos,faros,szélesebb vállú,izmos stb,akkor elég lenne.
mivel te nem ilyen vagy,neked más is kell.
nézz utána hogyan edzenek,esznek a fitnesz modellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!