Hogyan lehetne vékonyabb a combom?
Nem arról van szó, hogy hájas lenne, inkább izmos combom van, viszont kifejezetten vastag hatást kelt. Amúgy vékony lány vagyok.
A lábujjhegyre állós gyakorlatok nem jöhetnek szóba, mert a vádlim most is szép izmos, és nem szeretném tovább erősíteni.
Valami ötlet?
Csatlakozom az első válaszadóhoz, én is nagyon szeretem az izmos női lábakat, ezért elsődlegesen én is azt javasolom, hogy hidd el, a pasik többségének tetszel így, ezért a legjobb, ha elfogadod a tényt, hogy a legtöbbek szemében szexi vagy.
De mivel nem az volt a kérdésed, szexi vagy-e így, nem kerülöm meg a választ. Ha mindenképpen vékonyítani szeretnéd a lábad, akkor nyújts sokat combra és vádlira, a nyújtás kiválóan slankítja az izmokat! Persze nem fog igazán feltűnően csökkenni a méretük, de azért észrevehető lesz a változás. Biztos találsz valahol hatékony nyújtógyakorlatokat, de arra figyelj, hogy a különböző hajolgatások nem igazán jók, inkább kitartott nyújtást csinálj!
Szóval, ha vékonyítani akarsz, sok sikert, de ha nem, akkor annak még jobbad örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!