Futással hogy tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen futok, és már nem szeretnék többet fogyni. Most már jó lenne, egy kis izmot is felszedni. A sportok közül viszont, csak a futást szeretem. Hetente 3-4 alkalommal futok 5 km. Fussak kevesebbet, gyorsabban? Szedjek egy kis proteint? Van rá megoldás?2015. márc. 1. 14:30
2/6 anonim válasza:
Ha eleget eszel mellé, akkor nem fogsz fogyni, viszont egy szint után egyenesen hízni fogsz a kajatöbblettől, izomépítés nélkül, mivel a futás nem alkalmas igazán izomépítésre. Max. a lábadon vehetsz észre némi változást, ha szerencsés a genetikád. Esetleg súllyal, hegymenetben lehet még értelme, viszont ennek vannak hátrányai, pl. az ízületekre nézve. Szerintem értelmesebb volna rendes, izomépítésre alkalmas edzést is beiktatni, ha már komolyan izmosodni akarsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi. Kb erre számítottam....
2015. márc. 1. 20:40
4/6 anonim válasza:
Valamilyen erőnléti edzést ajánlanék (fegyencedzés, kondi). Protein felesleges, ne szórd erre a pénzed. :)
5/6 anonim válasza:
Rövid távos edzéssel lehet izmot felszedni,de azzal sem könnyű, és ez már komolyabb ismereteket is igényel,mint lekocogni 5-10 kilométert. Továbbá,lehet nem is találod majd olyan vonzónak,mint kimenni és lazábban kocogni egyet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2015. márc. 8. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!