Mit kell ahhoz tennem hogy ilyen alakom legyen?
2015. febr. 21. 10:14
1/8 anonim válasza:
Attól függ most milyen vagy, milyen a genetikád. Megtudod-e csinálni az étrended(aminek profinak kell legyen) rendszeres edzést is tudod-e biztosítani? stb..
2/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy profi étrend és rendszeres edzés pontosan?
2015. febr. 21. 10:54
3/8 anonim válasza:
Először elmeorvoshoz kell menni! Értékrend értelmezési gonddal küszködsz pillanatnyilag!! Jelenleg a Föld az elmebetegek paradicsoma!!! Milyen érzés tagnak lenni???
4/8 anonim válasza:
Minimum 2 év súlyzos edzes+kardio es jo etrend..
5/8 anonim válasza:
Ha nem vagy elhízva 1 év, ha mégis akkor több.
Súlyzós edzéssel tudod leggyorsabban elérni
Étrend: Fehérje>Zsír>Szénhidrát arányban ha elosztod az étkezésed jó lesz. Mellé Egyél sok zöldséget, 1-2 gyümölcsöt naponta.
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Almadár, mégis miből szűrted le hogy elmebeteg vagyok? Kiírtam egy szimpla kérdést, amire egy kifejtett választ vártam mert valóban nem vagyok jártas a témában, ettől függetlenül nincs gond az értékrendemmel és nem vagyok elmebeteg sem.
2015. febr. 25. 22:06
7/8 anonim válasza:
Profi étrend: Nem eszel szarságokat és hasonló dolgokat. Pontos étrend a célokat figyelembe véve. Azonban ehhez kell tudni, hány kg vagy, genetika is, korod, cm, stb.
Rendszert vinni az étkezésedbe.
Rendszeres edzés: Nem 2 hetente 20 percet hanem heti 3-4 alkalom. Ott is egy jól összeállított edzés terv kell.
Te mutattál egy képet, de magadról nem mondtál semmit.
Lehet elég lenne fél év de lehet kéne 2-3
8/8 A kérdező kommentje:
170 cm,55kg,16 éves vagyok
2015. febr. 26. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!