Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kell tennem, hogy hasonló...

Mit kell tennem, hogy hasonló alakom legyen, mint a képen látható lánynak? (többi lenn+kép)

Figyelt kérdés

Milyen mozgásformákat, milyen sűrűn végezzek, hogy hasonló alakot érjek el? Hogyan kell étkeznem? Milyen ételeket részesítsek előnyben, mit kerüljek?

Az alap alak egyébként meg van hozzá, de sajnos nem vagyok ilyen formás, főként a combommal van gondom.

Köszönöm annak aki szánt rám egy kis időt.

[link]

2012. márc. 3. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez a csaj nem is eszik semmit. Így ne akarj kinézni.
2012. márc. 3. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 4. 01:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Ők azért már a kicsit nem szép kategóriába tartoznak szerintem. A lány még elfogadható.

Első: Alapból soványabb típus vagyok, így hasonló alakú lányt kerestem :/

2012. márc. 4. 11:58
 4/5 anonim válasza:

szerintem igenis csinos lányt posztoltál, de teljesen ilyen alkatod nem lesz ha csak tényleg nem vagy te is hasonló, viszont akkor meg nincs min problémáznod.

ha azt mondod combosabb vagy akkor mindenképp nagy szériaszámmal, de kis terhelésű gyakorlatokat végezz; máskülönben csak izmosodnál (vagyis vastagodnál) viszont az nem célod a kép alapján(remélem segít)

2012. márc. 7. 01:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nah igen, egyébként csináltam egy csomó gyakorlatot youtuberól. A combomon most már semmi zsír nincs, nem lötyög, nagyon kemény, de még mindig nagy. Aránytalanul nagy a testemhez képest. A többivel mostanra már meg vagyok elégedve.
2012. márc. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!