Linkelnétek szép cipőket egy 16 éves, középmagas lánynak egy hasonló ruhához?
2011. máj. 31. 17:33
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, szépek:) a 3. a legaranyosabb eddig:)
2011. máj. 31. 18:06
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Szépek, csak nem vagyok szokva az ilyen extramagassarkúhoz:( És nincs időm beleszokni az alkalomig. De olyan semmitalpú topámkát sem szeretnék, az valahogy annyira nem elegáns.:( esetleg vmi közepes?
2011. máj. 31. 19:59
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Ami alá írtál, abban is volt KETTŐ olyan cipő, aminek nem volt túl magas a sarka, ráadásul azok még jól is néztek ki.
10/10 anonim válasza:
Nagyon szép ez a ruha amit linkeltél!! :) Imádom! Szerintem ehhez ezüst színű cipő illene, 5 cm vagy attól picit magasabb sarokkal, de lapos cipővel(pl.balerinacipővel is klasszul állna!) Sajnos nem találtam olyan képet amilyenre gondoltam! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!