Nem vagyok magas (155cm) de szeretnék divatos ruháka járni. Milyen üzletben vannak szép és nekem való ruhák? Egy 13 éves fiu.
21:27 Vegyél vissza! Most attól nem b*zi senki, hogy szeretne odafigyelni arra, mit vesz fel. Amúgy is fiatal még. 13 éves. Én 13 évesen állandóan az üzleteket jártam jó ruhákért. Igaz én lány vagyok, de a fiúk is figyeljenek oda magukra.
Kérdésre: Ajnálom a New Yorker-t. Ott azért árban elég elfogadhatóak vannak. Igaz nem is olcsó, de ha megteheted akkor nézz szét és vegyél valamit :)
Még ajánlom a Retro-t. Most nagyon sok fiú hord Retro-t. Igaz, az nagyon drága. Ajánlom, hogy akkor menj, ha leárazások vannak.
Még azt tanácsolom, hogy mikor meglátsz egy fiút pl: utcán, iskolában, és tetszik a ruhája. Megpróbálod meglesni, hogy milyen márka lehet. A márkásakra általába rávan írva a nevük valahova.
Sok sikert :)
21:27-nek meg üzenem, hogy szidd le a szüleidet amiért nem tanítottak meg az illemre és hogy ilyen bunkó gyereket neveltek belőle. Gratulálok.
13:40 Köszönöm:)
amugy meg a NEW YORKERbe nem nagyon találok ruhákat mert az én méretem XS:)
13:40 vagyok.
Nem tudom hol laksz, de ha pesten ajánlom figyelmedbe a Vörösmarty teret. 3 emeletes New Yorker van ott. Ott az XS-től az XXL-ig találsz ruhákat. Ha nincs nézz jobban szét :) Mikor egyik fiúhaveromnak néztünk pólót tele volt XS-sel :))) Ő L-est nem talált nagyon. De mondom, Vörösmartyn biztos, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!