Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem vagyok magas (155cm) de...

Nem vagyok magas (155cm) de szeretnék divatos ruháka járni. Milyen üzletben vannak szép és nekem való ruhák? Egy 13 éves fiu.

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 18:17
 1/8 A kérdező kommentje:
ruhákban*
2010. jan. 8. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Többféle divat van, szerintem inkább járj olyan ruhákba, ami neked tetszik. Turkálókba, kínaikba is vannak jó, olcsó ruhák, csak keresni kell. Drágább kategóriában pedig a plázákban sok ruhabolt van, aminek a kínálata az "aktuális divat" szerint változik.
2010. jan. 8. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kinai boltokban járni...hanem inkább H&M...C & A ...OVS....
2010. jan. 8. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
de köszi a választ
2010. jan. 8. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
menj, buzulj még egy kicsit.
2010. jan. 8. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:

21:27 Vegyél vissza! Most attól nem b*zi senki, hogy szeretne odafigyelni arra, mit vesz fel. Amúgy is fiatal még. 13 éves. Én 13 évesen állandóan az üzleteket jártam jó ruhákért. Igaz én lány vagyok, de a fiúk is figyeljenek oda magukra.

Kérdésre: Ajnálom a New Yorker-t. Ott azért árban elég elfogadhatóak vannak. Igaz nem is olcsó, de ha megteheted akkor nézz szét és vegyél valamit :)

Még ajánlom a Retro-t. Most nagyon sok fiú hord Retro-t. Igaz, az nagyon drága. Ajánlom, hogy akkor menj, ha leárazások vannak.

Még azt tanácsolom, hogy mikor meglátsz egy fiút pl: utcán, iskolában, és tetszik a ruhája. Megpróbálod meglesni, hogy milyen márka lehet. A márkásakra általába rávan írva a nevük valahova.

Sok sikert :)

21:27-nek meg üzenem, hogy szidd le a szüleidet amiért nem tanítottak meg az illemre és hogy ilyen bunkó gyereket neveltek belőle. Gratulálok.

2010. jan. 9. 13:40
 7/8 A kérdező kommentje:

13:40 Köszönöm:)

amugy meg a NEW YORKERbe nem nagyon találok ruhákat mert az én méretem XS:)

2010. jan. 9. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:

13:40 vagyok.

Nem tudom hol laksz, de ha pesten ajánlom figyelmedbe a Vörösmarty teret. 3 emeletes New Yorker van ott. Ott az XS-től az XXL-ig találsz ruhákat. Ha nincs nézz jobban szét :) Mikor egyik fiúhaveromnak néztünk pólót tele volt XS-sel :))) Ő L-est nem talált nagyon. De mondom, Vörösmartyn biztos, hogy van.

2010. jan. 10. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!