Heti 2 edzés elég, hogy kicsit formálódjon az alakom?
A hozzáállásod vacak,az edzesed 0,etrendrol egy szot sem irtal.
"Komolyan nekialltam" mondja ezt heti 2 ugralassal..:D
Ennyi belefektetessel nem sok eredmenyed lesz,max egy darabig atert mert kezdő vagy.
Hát mar megbocsass de ha neked ez bunkó valaszz akkor elegge elmozdultal a hisztis p..a iranyaba.
A baj hogy semmi alaptudasod es tevhitekben elsz. Mielőtt megint megsertődnel ez normalis,senki sem azzal születik. De ha anelkül kezdesz edzeni akkor biztod hogy elrontod. Hazat se tudsz ugy epiteni hogy fogalmad sincs mit es hogyan kene egymasra rakni.
Peldaul:
"Mit kene irnom az etrendrol?"
Valamit nem artana mert 75%-ban az etrenden múlik az eredmeny. Anelkül kb semmit se er az edzes.
"Nem szeretnek RR alakot"
Te komolyan azt hiszed hogy 0 alappal,heti 2 mozgassal,0 tudassal valaha is olyan leszel mint az evekig kondizo,fullos etrendű Réka?
En meg elhiszem hogy nem engedhetsz meg többet magadnak de ez a testedet nem erdekli. Ha nem kap terhelest,nem fejlodik.
Miért lenne vacak a hozzáállása? Azért, mert annyit sportol, amennyit gondolom anyagilag is, meg munka miatt is megengedhet magának? Az is lehet, hogy gyereke van, akkor végképp érthető, ha heti 2 edzést tud "csak" szorítani az idejéből... Az a durva, hogy az van leszólva, aki megpróbál tenni vmit az egészségéért. Nem csodálkoznék, ha ezek után elmenne a kedve. A rubint rékás alakot meg szerintem úgy értette, hogy nem akar se kockahasat, se izmoktól duzzadó felkart, csak kicsit össze szeretné kapni magát. De, igaza van a kérdezőnek, idejött 2 tajparaszt, akik most jól megmondják neki.
Kérdező: én két gyerek után kezdtem el újra sportolni, szintén heti 2 alkalommal. Étkezésre, ha akartam volna, se nagyon tudtam volna odafigyelni, annyit megtettem, hogy nem ettem édességet és több zöldséget fogyasztottam, de nem volt tudatos étrend, nem ettem csak salátát hallal stb. Így is rengeteget változott az alakom. A hasam szinte teljesen visszament, a fenekem sem lóg már. A kérdésedből kiindulva neked is hasonló lenne a célod, nemigaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!