Karatéhoz kontaktlencse? Van e itt olyan személy aki szemüveges, de karate (vagy más küzdősporthoz) kontaklencsét használ? (bővebben lent)
A kérdésem az volna h aki szemüveges és karatézik használ e kontaklencsét vagy szemüvegbe edz? (sajnos anékül nem látok rendesen)
Mert már engem is idegesít edzés közbe a szemüveg, van hogy azért leveszem, bár az edző is kontaklencsét javasolt, meg már én is tervezem amúgy is régóta h váltsak kontaktlencsére. de! a szomszédom, akivel eggyütt járunk le edzeni, ő nem javasolta, mert mesélte hogy ő régebben judózott meg földharcot tanult és ott az egyik edzőtársa is kontaklencsés volt, de kiesett neki edzés közbe a lencséje mikor megütötték, de úgy hogy meg se találták!!! Szerintetek? elsősorban olyanok véleménye érdekel, akik karatésok és kontaklencsét használnak edzéshez, hogy mik a tapasztalataik, mennyire jó, mennyire vált be!
Szerintem veszélyes.
De az hogy nemlátsz az baromság.Én szemem annyira rossz hogy kontaklencse nincs olyan erossegben,szóval nem is hordhatok.És még is tudod bunyozni..Azt nemadod be nekem hogy 2 meterre nemlátsz el...
Kérdem én: naés ha nem találták meg? Akkor mi van?
Rendelsz a neten (miután egy optikussal megbeszélted és kipróbáltátok) lencsét, 6-8e ft/3 pár (3 havi).
Ha kiesik, teszel be másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!