Melyik sportot válasszam?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, 165 cm és 56 kg, nem tudom, hogy ez számít-e. A lovaglás, úszás, kosárlabda és akrobatikus rocki közül nem tudok választani. Melyiket ajánljátok?:))2015. febr. 16. 21:02
11/13 anonim válasza:
Lovagolj! Annal szebb sportot nem láttam. Es nem is csinaltam 9 eve lovagolok. El farszt foleg ha mar nem futoszaron mész körbe körbe. Na meg egy jo edződ van . Terepen leírhatatlan a mezőkön vegig galoppozni . De linkelek egy videót nekd a terepről . Tetszeni fog.
14\L
12/13 anonim válasza:
ennek nezd meg a masodik reszet is.
esetleg ird be meg a youtube-Ba hogy Alicia Burton free Rider na az o videóit se hagyd ki!
13/13 anonim válasza:
Én is kosarazást ajánlom, már több éve csinálom és imádom.
:)A magasságod is jó hozzá. Ha szereted a csapatjátékokat, én ezt ajánlom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!