Van itt olyan LÁNY aki 14 éves, és tud cross motorozni?
Te legalább úgy állsz hozzá hogy kicsit tartasz tőle :) Anno barátnőm is nagyon akart motorozni, csak ő játszotta a fejét hogy csak 250-es a motor, az nem is megy annyira meg stb stb. Kicsit idegesített a dolog hogy nem ült még motoron de azt szajkózza hogy a 250-es az gyenge, lassú. Elég sokat pályáztam régebben gyorsaságival, egyik alkalommal barátnőmet is elvittem hogy akkor had próbálja ki a motort. Többiek heccelték hogy félni fog, ő meg kacagott hogy mitől féljen, egy 250-es motortól. Mentem pár kört előtte bemelegíteni a gumit. Felpattant hátra, de mondom előtte életében nem ült motoron. Kérdezem tőle hogy hogyan menjünk lassan, gyorsan? Azt mondja kacagva ahogy a motor bír menni. Elindultunk, első kanyart csak szépen lassan bevettük, utánna odahúztam neki, emelkedett a motor eleje, a sikítása szinte átrepesztette a sisakot, a bordámat majd összeroppantotta. Kanyarokba csak az utolsó métereken fékeztem de akkor nagyon, kigyorsításoknál nagyon odatekertem neki. Azért egy 250-es motor is tud ám tépni 240 km/h felett, főleg ahogy nyít a power és megjön az erő. A végére igencsak nedves lett a bugyi :)
Amúgy ne félj tőle, a cross motor az nem gyorssági, nem megy annyira csak erősebbnek érzed mert más a testtartás és máshogy hat rád az erő. Jó lez, élvezni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!