Szeretnék megtanulni cross motorozni, csak még soha nem ültem motoron?
Figyelt kérdés
Segítsetek hogy kezdjem? 15f És még valami nem késő mert már 15 éves vagyok?2010. márc. 26. 20:39
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő. Kezdj valami gyengébb motoron tanuli pl.: simson Utánna jöhet egy 80 ccm-es cross ami már elég jó. Majd egy 125 ccm-es cross ezek már 40-50 lóerő között vannak még negyedikbe is emelik az elejüket, nagyon erősek. És szerezz be védőfelszerelést is.
2/3 A kérdező kommentje:
kösz megfogadom!
2010. márc. 27. 09:16
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem ilyen lépésekkel:
1. tanulj meg biciklizni ( egyensúly)
2. robogó v simson ( a simson azért jobb mert megtanulsz váltani)
3. vmi 125 ccm-s enduro ( pl yamaha dt kawasaki kdx stb...)
4. és akkor cross 125 ccm v 250 ccm :)
Bár az inkább a 250 cmm 2ütemű crossmotorokra igaz, hogy még 4-ben is emeli az elejét:) Én is már elég rég óta motorozok, de 250-es kétüteműt csak pályázásra vennék... mert amúgy egy vadállat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!