Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Judo, Karate vagy Jiu-jitsu?!

Judo, Karate vagy Jiu-jitsu?!

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni, valmailyen küdősporot, de nem tudok választani! Nem kérem, hogy vélasszatok helyettem, csak tanácsokat kérnék melyik miért vagy mire jó?!

A válaszokat előre is köszönöm!!

2015. febr. 8. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a gond a boksz,thai box,savate,birkózás,judo,sambo,bjj felsorolással, hogy talán a thai, bjj és a judo kivételével nem mindenhol van az országban. Ezek vannak inkább elterjedve, savate pedig csak Pesten van ha jól tudom. Szóval a szegény ember vízzel főz alapon, kedves kérdező arra menj amelyik jobban tetszik neked. Viszont az tényleg igaz, ha állóharcot választod, akkor tanulj földharcot is és fordítva. Bár nem tudom mennyi időd, pénzed és energiád van két teljesen különböző edzést látogatni.
2015. febr. 9. 17:56
 12/20 A kérdező kommentje:
Igazából én szivesen kipróbálnám a bjjt mert az van is itt Miskolcon. Azért írtam ki, hogy ugymond közvéleménykutatást céjából.
2015. febr. 9. 18:34
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Én nem mondtam egy szóval sem,hogy a judo nem jó.A judo egy hatékony küzdősport.Csak Magyarországon a birkózást általában jobban oktatják.Amúgy a bjj önmagában nem igazán jó önvédelemre,inkább MMA-hoz kell.Ha a felsoroltak közül kéne választani,akkor szerintem mindenképp a judo.
2015. febr. 9. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
őőőő szerintem pl a legutolsó olimpián több pontot hoztak a judokák, mint a birkózók.Ennyit a szar oktatásról.
2015. febr. 10. 01:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Mellik Bélához nyugodtan mehetsz Miskolcon, hülyeséget nem fogsz tőle tanulni. Ja, még mielőtt...se miskolci, se tanítványa/edzőtársa/haverja/stb. nem vagyok, csak találkoztam vele edzőtáborokban, szemináriumon és látom a tanítványait versenyeken.
2015. febr. 10. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Mehetsz nyugodtan BJJ-zni Miskolcon, ha Győrfi Károly edzésére gondolsz. Színvonalasan oktat nem csak BJJ-t, de ahogy az utolsó írta Mellikhez is mehetsz nyugodtan.

Karate oktatás színvonala nem olyan jó Miskolcon, Judonál meg gond lehet, ha túl idős vagy már.

2015. febr. 10. 13:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom melyik edzőt ajánljátok jobban? Mert van még egy osztály társam akit megérdeztem lenne-e kedve jönni és azt mondta hogy mennyünk el nézzünk meg egy edzést.
2015. febr. 10. 14:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Kb. mindkettő olyan minőségben oktat. Inkább aszerint döntsetek mit akartok: konkrétan BJJ-t vagy Grapplinget? A kettő hasonló, de mégse ugyanaz. Meg aszerint döntsetek, hogy melyik edzésnek az időpontjai jobbak számotokra.
2015. febr. 12. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi ostoba embert, de tényleg. Mi az, hogy az egyik jobb mint a másik ? Ha tényleg jártasok lennétek a küzdősportokban, harcművészetekben, közelharcban, ilyen sose hagyná el a szátokat.

Kérdező ! Mindegy, hogy mit csinálsz, csak szeresd. Ha szereted, az meg fog látszani a teljesítményeden. Amit pedig szívesen csinálsz, abban jó leszel. Nem attól lesz valaki jó boxoló, birkozó, kempó stb. , hogy csinálja 6 éve, hanem mert szereti. Ami neked tetszik, ahol jobb a társaság, oda menj. Judoban el tudsz indulni több versenyen is, karatéban kicsit több lesz a hókusz-pókusz, de ez nem baj alapvetően, a jitsu pedig szintén jó választás lehet, egy kombinált harcművészet, talán ez tanít meg a legjobban bunyózni, de mint említettem, az a lényeg, hogy szeresd amit csinálsz, abban sikeres is leszel.

2015. febr. 15. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Magyar Honvéd jól beszélt!
2015. márc. 19. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!