Hogyan, milyen gyakorlatokkal vekonyithatnam a labam?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 70% dieta, 30% torna es tudom, hogy a kardio is fontos, de otthoni gyakorlatokra gondoltam. Angliaban elek, dolgozom, es csak reggel van idom tornazni. Az ido pedig sajnos nem tul kedvezo a futashoz :( De amint jon a jobb ido, futni fogok. De addig is szeretnek alakitani magamon. Legyszi linkeljetek be gyakorlatokat, amitol a labam vekonyodna. 173cm 65kg vagyok, de a fenekemrol, combomrol nagyon nehez fogynom. :(2015. febr. 6. 11:03
1/6 A kérdező kommentje:
Esetleg ha tudtok olyan videot, amin kardio edzes van es hatasos, tudnam a szobaban csinalni, az is megfelelne. Koszonom elore is :)
2015. febr. 6. 11:07
2/6 anonim válasza:
1. Nem is igazán kell fogynod.
2. A fogyástól lesz vékonyabb, a tornától formásabb.
3. De neked nem igazán kell fogynod!
Neten egy rakás gyakorlatot találsz. Vannak kis videók is.
Pl. guggolás, az jó a fenékre, combra.
3/6 anonim válasza:
A helyedben lépcsőznék, otthon pedig guggolást, kitörést (is) csinálnék.
Ha ilyen otthoni ezmegaz kell, nézd meg a bodyrock.tv oldalt.
4/6 anonim válasza:
"Tudom hogy 70% dieta"
Akkor miert tetted fel a kerdest?
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget. :)
2015. febr. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!